Sasa Pavilion Akan Dibuka Semula! Voucher Wang Tunai Untuk Ahli Dan Pengunjung Secara PERCUMA!



Bila teringat barang kecantikan dan kosmetik, SASA antara nama yang disebut-sebut untuk dapatkan barangan kecantikan berkualiti dengan harga berpatutan.

Salain dari pembelian secara online, dengan pembukaan semula Sasa di Pavilion yang baru direnovasi anda akan merasai pengalaman beli belah terbaik di Sasa Pavilion. Mereka juga membawakan lebih banyak jenama baru seperti GOSH yang baru dilancarkan dari Copenhagen dan juga salah satu jenama kecantikan semula jadi di Taiwan iaitu 23.5N. Malah di Sasa Pavilion juga akan ada produk berjenama Teaology, Collistar, Suisse Programme, Neogence dan banyak lagi.

Sempena dengan pembukaan semula cawangan Sasa di Pavilion in, ada beberapa tawaran eksklusif yang disediakan dan ada beberapa barangan yang diberikan potongan harga yang sangat banyak! 

Dalam banyak-banyak produk tu; ini produk pilihan kami :

#1. Sasatinnie Cherry Blossom Makeup Remover Wipes (10's)  RM3 (NP : RM10.20) - Jimat 70%

Aloe Vera, kita memang sedia maklum yang dia sangat bagus untuk kulit, baik untuk melembabkan, membaiki kulit pun boleh. Selain itu, mask ni akan membuatkan muka korang berasa sejuk. Secara tak langsung, jadi segar dan tenang je lepas sapu di muka.

#2. Cyber Colors Auto Eyebrow Pen. RM8 (NP: RM28.20) | Colour 04 Sahaja - Jimat 70%

Pen Kening daripada Cyber Colors ni memang antara produk fevret kitorang okay! Cyber Colors pun memang femes dengan eyebrow pen diorang ni, so takyah bagi banyak alasan kenapa korang patut dapatkan produk ni. RM8 je pulak tu (tapi tawaran ni di Sasa Pavilion sahaja tau!) Cepat-cepat pergi dapatkan, sebelum habis stok nanti.

#3. Cyber Colors Gentle Eye Makeup Remover (4oz) RM15 (NP : RM47) - Jimat 68%

Satu lagi produk yang kami nak rekemen adalah Make Up remover daripada Cyber Color ni. Dengan adanya makeup remover yang berasaskan minyak ni, nak buang makeup yang terbal pada muka pun tak menjadi masalah. Tuangkan amaun yang secukupnya pada pad kapas dan sapukan. Kendian korang bilas lah muka dengan cleanser. Barulah muka segar dan bebas daripada make-up.

#4.   Cyber Colors Feather Tutu Tint Mascara RM30 (NP: RM112.20) - Jimat 73%

Maskara terbaik untuk korang! Tutu tint maskara ni ibarat ada sentuhan magis. Antara top seller tau di Sasa. Korang kena dapatkan produk ini sebab dia akan pastikan bulu mata tu lentik dan terbentuk sampailah malam.

#5. Sasatinnie Aloe Vera Moisturizing Mask  (28ml x 6's) RM18.90 (NP: RM65.90) - Jimat 70%

Bila dah pakai make-up, kita kenalah cuci betul tak? Untuk membuang make-up pada muka, korang boleh cuba Sasatinnie Makeup Remover ni. Mengandungi ekstrak aloevera, algae dan mentimun, selain memutihkan muka, ia juga memberikan kelembapan pada muka dan paling best, ia ada agen anti penuaan. Sesuai sangat dengan semua jenis kulit!

#6. Suisse Programe Bio- Cellular Oxy Water 150ml RM40 (NP : RM122.60) - Jimat 73%

Produk seterusnya yang kami recommendkan adalah Suisse Programme Bio-Cellular OXY Water. Selain memberikan kesegaran pada kulit, korang akan mendapt kulit yang sihat sepanjang hari. Spraykan produk ke muka, jarak agak-agak dalam 30 sentimeter macam tu. Ia akan membentuk satu lapisan nipis, biarkan ia kering. Senang kan?

#7. Methode Swiss Thermal Oxygen Overnight Moist Mask (75ml) RM50 (NP: RM245.20) - Jimat 80%

Korang kiralah sendiri berapa banyak diskaun yang korang dapat. Dari RM245, jadi RM50 je! Mask daripada Methode Swiss ni mengandungi Vitamin A dan E yang tinggi. So, memang dia boleh membantu untuk merawat sel kulit yang rosak. Memang night mask yang terbaik untuk kulit muka, bangun esok pagi dapatlah muka yang glowing!

************

Itulah 7 produk pilihan kami yang kami rasa agak rugi kalau korang tak dapatkan pada jualan promosi sempena pembukaan semula Sasa di Pavilion nanti. Oh ye, selain daripada tu, Sasa akan memberikan baucer tunai kepada ahli dan bukan ahli.

Sekali lagi kami ingatkan sila datang awal ye memandangkan Sasa akan memberikan baucer percuma untuk setiap pelanggan yang datang pada 14 November 2018. Kalau habis jangan cakap kami tak bagitau pulak.

Untuk mereka yang memang tak dapat datang pada pembukaan semula Sasa Pavilion jangan risau, Sasa dengan baik hati akan berikan baucer ini pada 17 November 2018.

Caranya :

Eksklusif Untuk Ahli Sasa : Percuma baucer tunai bernilai RM100 untuk 30 pelanggan pertama pada 14 dan 17 November 2018.

Bukan ahli : Percuma baucer bernilai RM50 untuk 30 pelanggan pertama pada 14 dan 17 November 2018.

 

[PERCUMA SET ALAT SOLEK GOSH – AHLI SASA SAHAJA ]

Untuk ahli Sasa, ini part yang korang mesti suka, dengan pembelian RM200 dan ke atas dalam satu resit, korang boleh dapatkan set make-up GOSH bernilai RM220 secara PERCUMA​! 


[ TAWARAN BUY 1 FREE 1 & BEST BUY ]

Okay,  belum habis lagi, Sasa Pavilion juga ada lagi tawaran menarik untuk anda antaranya adalah tawaran Buy 1 Free 1 dan juga Best Buy.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke Facebook Sasa. Dapatkan jugak info-info terbaru pasal sale ke, promotion ke dekat sana okay?