Promosi Hebat UYA ASIA – Beli Panasonic Eluga C Pada Harga Bawah RM900, Percuma 2 Item




Panasonic Eluga C dilancarkan di pasaran Malaysia kira-kira baru jugaklah. Dengan skrin 5.5 inci, dan paparan beresolusi 720px x 1280px.

Dari segi ‘enjin’, ia dikuasakan oleh pemprosesan 1.5 MHz octa-core dan dipadankan dengan RAM 4GB. Selain mempunyai 64GB penstoran, ia jugak menyokong penambahan memori melalui microSD sehingga 256GB. Rasanya, kebanyakan smartphone yang baru pun menyokong sehingga 256GB ni.

Dari segi kamera pulak ada dual kamera! 13-megapixel di kamera utama, dan 8-megapixel untuk kamera hadapan. Ini contoh gambar daripada kamera.

Untuk spesifikasi penuh, boleh rujuk dibawah :

 

UYA ASIA BUAT PROMOSI BELI 1 PERCUMA 2!

Sebelum kita ke promosi, meh nak cerita sikit pasal UYA ASIA ni, dia adalah platform e-commerce yang baru sebenarnya. Sama macam yang dah ada dekat Malaysia. Zalora ke, Shopee ke, sama lah dia. Cuma di Uya Asia, diorang hanya terima merchant atau penjual yang menjual barang yang berkualiti dan yang berdaftar dengan SSM sahaja, bukannya syarikat cap ayam.

Untuk Promosi Beli 1 Percuma 2 ni, barangan yang korang akan dapat dengan pembelian telefon ni nanti melebihi RM1300!

 

Jadi, untuk BUNDLE PROMO ni, korang akan dapat :


Panasonic Eluga C – RM899


Panasonic VS-100 – RM399


Kipas Meja 12” F-MN304 – RM99

Untuk pembelian dan promosi yang berbaloi ni, korang boleh buat disini..

    [ KLIK UNTUK BELI ]

Ataupun, boleh ke laman web UYA ASIA terus untuk tengok offer-offer lain.

Oh ye, warranty untuk bundle ni adalah setahun oleh Panasonic di authorized service centre tau dan promosi ni berlangsung daripada 1 Julai – 31 Julai 2018 dan penghantaran untuk bundle ini adalah percuma. Tapi, untuk promosi ini sahajalah yang penghantaran percuma tu. 

Lagi satu, diorang ada kedai. Bukan sahaja atas talian. Jadi korang tak perlu risau kalau ada sebarang masalah terhadap barangan yang korang beli nanti. Pergi je ke alamat dibawah...

Alamat Authorized Service Centre  :

One Service Republic

Lot 1-081, 1st Floor, Endah Parade, No. 1, Jalan 1/149E, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur.

Tel: +603-9055 3779

Untuk maklumat lanjut, macam biasa, boleh ke FB Page diorang ye :