Sasa Awesome Saving : Tawaran Lipstick Terhebat, Bawah RM50 Di Sasa



Lipstick ataupun gincu bibir adalah salah satu aksesori kecantikan yang boleh dikatakan agak penting untuk menaikkan aura para gadis kat luar sana.

Kebetulan pulak, lipstick I dah habis u’olls. Kenalah beli baru. Hehehe…

Kebiasaanya-lah, sebelum nak beli lipstick baru kita mesti survey atau dah ada dah yang ‘ter’ berkenan di hati. Ataupun memang dah tahu sesatu jenama tu lipstick dia jaranglah mengecewakan.

Cakap pasal lipstick ni, I’oll terjumpa lah Sasa punya promosi lipstick semoena kempen Sasa Awesome Savings. Setakat ni, memang rajin Sasa buat promosi. Minggu sudah ada promosi tukar make-up lama pergi baru, kali ni, dia ‘beli’ jiwa kita dengan lipstick pulak.

Yang penting, semua promosi ni harga lipstick tak lebih dari RM50 tau!

 

1.       Maybelline Color Jolt Lip Matt – RM19.55 (NP : RM24.40)

- Ok, kalau yang ni, u’olls boleh dapatkan warna yang sangat cantik dan masuk dengan bibir sebeb dia ada warna berpigmen yang membuatkan ia kekal sampailah malam.  

 

2.       GOSH Kiss Me Matt Lips – RM30.90 (NP: 39.90)

- Jenama baru dari Copenhagen, Denmark ni adalah ahli keluarga terbaru di Sasa. Haritu pun I’olls pernah cerita. Gincu dia pulak, selain dari harga yang tak adalah ‘atas’ sangat kualiti dan ketahanan dia pun terbaik.

- Yang bestnya, dia didatangkan denga style ala-ala crayon. Senang je nak pakai kat bibir.

 

3.       Peri Pera Sugar Glow Tint – RM35 (NP: RM45.00)​

- Sebut pasal Peri Pera, kita semua tahu yang liptint dia tak pernah tak comel, tahan lama pulak tu. Kalau u’olls nak tahu, ada banyak shades tau Peri Pera punya liptint ni. Kalau nak ala-ala artis Korea, gunalah! Sebab warnanya ialah matte, nampak natural sepanjang hari.

 

4.     Artdeco Perfect Matt Lipstick – RM39 (NP: RM65)​

 -Antara favourite I’olls! Haritu try, tahan sampai 12 jam tau! Kalau nak ikutkan, shade yang ada pada jenama ni memang terbaik, lagi-lagi kalau kita jenis suka ‘outstanding’ daripada orang lain. Diva-lah konon. I’olls cadangkan, korang cuba warna 193 Warn Nude, tapi bergantung pada tona kulit korang, untuk I’olls kena sangat, malam boleh pakai, siang apatah lagi.

 

5.       Sasatinnie Glam Moist Lipstick – RM45.90 (NP: RM63.90)​

-Untuk korang yang sukakan kemasan yang lembab dan kurang matte dia, korang kena cuba Sasatinnie Glam Moist Lipstick ni. Jangan risau tentang kulit, sebab ia didatangkan dengan pelbagai shade yang bersesuaian.

 

6.       Cyber Colors Oil Infused Comfort Lip Color – RM49.90 (NP : RM93.30)​

- Nama Cyber Color rasanya tak perlu nak diterangkan secara panjang lagi, barangan dia sememangnya berkualiti tinggi. Untuk lipstick dia, dia memberikan kesan lembab pada bibir dan mengelakkan bibir jadi merekah.

Masa kita pakai pun, rasa selesa sangat.

7.       Pupa I’m Matt Lip Fluid – RM50 (NP: RM74.50)​

- Pupa, salah satu jenama yang liptint dia ‘best seller’ di Sasa. Dengan adanya applicator khas, sapuan gincu ini sentiasa senang dan terasa ringan. Warna matte dia tak usah nak cakap lah, cair mata memandang.


Selain lipstick, kan… sempena kempen penjimatan yang diadakan oleh Sasa pada 26– 31 October 2018 nanti ni, korang boleh dapatkan diskaun sebanyak 10% atas barangan terpilih.

[ REBAT RM20 UNTUK PENGGUNA PUBLIC BANK ]

Tambahan daripada tu kan, sempena minggu akhir Oktober ni. Sasa punya promosi untik Pink Oktober masih diteruskan, korang akan mendapat rebate RM30 bila korang berbelanja RM150 dalam satu resit. 

 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke Facebook Rasmi Sasa :