10 Filem Hollywood Yang Bakal 'Hangatkan' Panggung Pada 2018!



Untuk kaki movie, tahun baru merupakan tahun yang dinantikan kerana filem baru mesti akan dikeluarkan. Bagi kaki movie, mesti anda dah ‘usha’ update terkini filem-filem kegemaran korang yang nak keluar tahun ni kan?

Kalau kami, kami tak sabar nak tunggu Bumble Bee… Hehehe…

Okay, untuk anda, ini adalah senarai filem yang bakal ke panggung wayang dan tarikh ia akan ditayangkan. Oh ada kemungkinan sesetengah filem ditayangkan pada tarikh yang kami kongsi atau lebih awal/lewat. Dan ada juga kemungkinan tidak ditayangkan di Malaysia :(

 

  1. Black Panther (16 Februari)

          Pengarah : Ryan Coogler

 

  1. Tomb Raider (16 Mac)

Pengarah : Roar Uthaug

 

  1. Pacific Rim ( 23 Mac)

            Pengarah : Steven S. De Kinight

 

  1. Avengers : Infinity War (4 Mei)

Pengarah : Anthonty & Joe Russo

 

  1. Escape Plan : Hades

Pengarah : Steven C. Miller

 

  1. Deadpool 2 ( 1 Jun)

Pengarah: David Leitch

 

 

  1. Jurrasic World : Fallen Kingdon (22 Jun)

           Pengarah : J.A Bayona

 

  1. Ocean’s 8 ( 8 Jun)

Pengarah : Gary Ross

 

  1. Ant Man and The Wasp ( 6 Julai)

Pengarah: Peyton Reed

 

  1. Bumblebee (21 Disember )

         

            Pengarah: Travis Knight

 

Korang tak sabar nak tengok yang mana satu? 

Ada je lagi movie-movie lain yang best, antaranya yang ni...

atau yang minat cerita hantu tu... korang boleh tengok ni....