Mereka Yang Susah Bangun Pagi Wajib Cuba Alarm Dari "Neraka" Ini



Buat sesetengah orang bangun pagi adalah perkara paling susah nak buat. Lagi-lagi nak bangun untuk solat subuh. Waktu subuh itulah waktu yang paling best tidur katanya. Mana taknya masa tu syaitan sedang giat ulik korang untuk tidur dan tinggalkan solat.

Berita baik buat korang yang ada masalah bangun pagi ni. Kami nak cadangkan korang satui aplikasi yang boleh membuatkan anda bangun tidur dan rasa annoying gila.

Aaplikasi ini dianugerahkan sebagai ‘The Most Annoying Apps’ oleh pengguna di  Play Store. (Alarmy)

Bayangkan loceng tak boleh ‘snooze, tak boleh dimatikan atau uninstall’, alamak... tiada pilihan lain, anda kena bangun juga nampaknya.

Cuba muat turun harini, pasti anda tak terlambat ke tempat kerja esok...Memang kena dengan tagline, Sleep If You Can. 

Bagi mereka yang dah download apa feedback anda tentang alarm ni?