Tak Perlu Lagi Ais Cukuplah Guna "Stone Ais Cube" Lebih Cepat dan Sejuk



Teknologi sekarang makin lama makin canggih. Ada sahaja perkara baru diperkenalkan. Terutama teknologi dari negara Jepun. Bila pergi Jepun rasa macam mereka ni hidup pada tahun 2030 jer. Terlampau maju. Di kala kita masih lagi bergaduh tentang isu remeh mereka di Jepun sedang giat membangunkan berbagai teknologi mereka.

Terbaru muncul Stone Ais Cube bagi menggatikan Ais. Paling best ice cube ni boleh recyle. Namun di sebalik canggihnya teknologi ini, orang kita sudah pasti menghujani berbagai reaksi negatif dari positif. (typical Malaysian) Nothing much we can do about that.

Antara persoalan yang timbul tentang ais cube ni pastinya tentang keselamatan. Mereka gusar jikalau batu itu larut di dalam air lantas membahayakan kesihatan apabila di minum.

Actually lepas di selidik ais cube ini selamat di gunakan. Ais cube ni tak kan larut di dalam air dan ianya dipenuhi dengan mineral.

Cara guna:

Simpan dalam peti ais. Boleh di gunakan selepas 4 jam. Jimat masa dan tak ada lah air akan jadi tawar seperti guna ais biasa. 

Boleh beli di Daiso!