GAYA HIDUP


Anda Kini Boleh Kongsikan Instagram Stories Secara Terus Melalui GoPro

Menarik ni bagi mereka yang mempunyai GoPro dan bagi mereka yang belum ada boleh dah kalau nak beli. 

Street Fighter, Dari Permainan Video Kini Ke Board Game!

Kickstarter,ialah satu laman web yang berasaskan crowdfunding untuk projek kreatif yang pelbagai dari komik, pementasan, prototype dan sebagainya.

Bulu Kemaluan: Cukur Atau Potong? Ini Fungsi Sebenar Bulu Ari-Ari

Bagi sesetengah orang topik ini mungkin agak sensitif tapi tahukah anda sebenarnya kenapa bulu tumbuh di sekitar ari-ari? Mesti ada sebab kenapa ia tumbuh di kawasan itu.

5 Idea Untuk Jadikan "Balcony" Anda Tempat Lepak Yang Terbaik

Posting ni hanya untuk mereka yang ada "balcony" dekat rumah. Al-maklumlah balcony ni memainkan peranan penting untuk menjadikan rumah sebagai tempat lepak yang selesa.

Ini Tanda-Tanda Anda Bijak Mengurus Kewangan Anda

Salah satu perkara yang selalu memeningkan kepala setiap orang adalah perihal kewangan. Dari segi perbelanjaan bulanan, komitmen, simpanan dan sebagainya.

Sebab-Sebab Kukuh Kenapa Perkahwinan Orang Dulu Bertahan Lama

perkahwinan ni. Iyelah, dimadukanlah, rampas suami orang lah, diceraikan dan macam-macam lagi.

Jom Semak 13 Checklist Penting Perlu Di Buat Sebelum Masuk Umur "3 Series"

30 tahun mungkin nampak muda lagi bagi sesetengah orang, namun inilah umur yang paling matang bagi seseorang.

Harley Davidson Tawarkan Motorsikal Percuma Kepada Pelajar Praktikal Di Tempat Mereka

Dengar macam main-main, tapi inilah tawaran yang dibuat oleh syarikat pengeluar motorsikal di Amerika, Harley Davidson.

Sebab tu Mak Selalu Pesan, Sebelum Maghrib Balik Rumah...Ini Sebabnya!

Mak selalu larang anak lelaki yang dah kahwin, isteri mengandung atau ada anak jangan balik lewat malam, jangan biar isteri tinggal sorang sorang...

Elak Maut Dalam Bilik Air! Tanpa Kita Duga Maut Menanti. Jom Baca Tip Sebelum Mandi

ELAK MAUT DALAM BILIK AIR. TANPA KITA DUGA, MAUT MENANTI! Untuk renungan.....

13 Tips Berguna Yang Memudahkan Hidup Anda, #11 Paling Admin Suka

Kita mungkin pernah mencari tips solekan, cara-cara membuat sendiri (DIY) barang buangan menjadi barang yang baru, resepi masakan di laman Google. Namun, ia te

Keburukan Memakai Seluar Ketat Yang Ramai Tak Tahu…

Fesyen seluar ketat seperti skinny, slim fit dan lain-lain merupakan trend pemakaian masa kini.

Anda Kerap Batuk, Susah Berhenti? Ini Mungkin Penyebabnya

Pernah tak korang alami batuk yang berpanjangan? Sebelum ada yang nak cakap ni iklan, bacalah sampai habis dulu kalau korang alami batuk yang kadang-kadang susah nak baik ni.

Eh Kulit Kau Berminyak Boleh Tadah Untuk Goreng Telur Kot! Jom Cuba 6 Cara Ni

Pernah tak korang dengar ayat kulit korang berminyak sampai boleh tadah untuk goreng telur? Sakit hati weh kalau kena ayat ni.

11 Teguran Untuk Graduan Manja Zaman Sekarang

Ramai graduan yang manja dan tak boleh berdikari pada zaman sekarang. Bab teori pandai, cgpa tinggi tapi bila buat kerja lemah segala aspek.

Kaki Terseliuh? Cepat-Cepat Buat 8 Langkah Awal Sejurus Kaki Terseliuh

Keseliuhan pergelangan kaki adalah kecederaan yang agak lazim, dan kebanyakan orang akan cuba merawat kondisi ini sendiri.

30 Filem Korea Wajib Tonton Sehingga 2018

Filem Korea yang betul-betul aku tengok hanyalah filem Train to Busan. Yang lain-lain tak meninggalkan kesan sangat. Tapi filem Korea memang best bagi peminat filem Korea lah.

Idea Bijak,Kia Perkenal Lampu Dalaman Kenderaan Untuk Kawal Emosi Pemandu

Disebabkan terlalu banyak kes buli di jalan raya, dan keadaan trafik yang ternyata memberikan tekanan kepada pemandu, sesuatu perlu dilakukan supaya pemandu-pemandu lebih tenang dan ‘behave’ di jal

6 Habit Yang Kita Rasa Bagus, Tapi Sebenarnya Tak

Banyak benda yang ibu bapa kita dah ajar sejak kita dari kecil, contohnya macam berus gigi selepas makan, jangan tonton televisyen terlalu dekat dan banyak lagi.

Cara Mudah Kecutkan Bengkak Tonsil Akibat Bakteria Dan Sistem Antibodi Lemah

Mengalami sakit tekak ketika demam sering terjadi kepada orang dewasa mahupun kanak-kanak dan lazimnya, jika mengalami sakit tekak seperti ini, ia disebabkan oleh tonsil yang mem

Pages