Minat Travel? Ini Cara Mudah Dapatkan Tiket Penerbangan PERCUMA Sepanjang Tahun



Anda masih mencari kad kredit terbaik untuk dimiliki? Sering kali apabila ke Shopping Mall korang akan diperkenalkan dengan pelbagai jenis kad kredit dari pelbagai jenis bank. Kadang-kadang rasa rimas juga.

Kata orang tak payahlah nak guna kad kredit nanti tak berbayar, bankraplah apalah. Tapi ramai tak tahu kad kredit ni sangat penting sebenarnya. Bukan sahaja pada waktu kecemasan, malah kad kredit juga boleh membantu kelulusan jika korang bercadang untuk buat sebarang pinjaman. Contohnya pinjaman rumah atau kereta. Kalau guna secara bijak banyak kelebihannya korang boleh dapat. Tapi kalau guna tak reti bayar bapak korang Tan Sri pun boleh bankrap.

Terkini dengan kad kredit juga korang akan dapat lebih banyak kelebihan.

Okay, untuk mereka yang berminat untuk melancong atau kaki travel kami ada satu kad terbaik yang dipanggil Kad Kredit Terbang Paling Power dari Hong Leong Bank.

Kenapa Kad Kredit HLB AirAsia adalah Kad Kredit Terbang Paling Power? 

Seperti biasa bukan nak puji setinggi gunung tapi bagi kami kad kredit ni memang awesome sebab banyak kelebihan yang korang boleh dapat jika korang apply Kad Kredit HLB AirAsia ni

 

  • Kelebihan Kad Kredit HLB AirAsia

  • Setiap kali anda guna kad ini anda boleh dapat sehingga 6x mata ganjaran BIG Points
  • Dapat sampai 25,000 Bonus BIG Points
  • Dapatkan BIG Points lebih cepat dan tebus tiket penerbangan anda dengan lebih senang
  • Untuk pemegang kad Platinum anda dapat menikmati Express check-in, boarding & baggage

 

Bila tengok kelebihan dia, wow ketaq tangan nak apply ni, lagi-lagi mereka yang suka travel. Memang berbaloi dari memiliki kad kredit biasa. Tak payah fikir pasal terlepas penerbangan disebabkan beratur untuk check in bagai. Orang kata travel like a boss walaupun korang hanya beli tiket kelas ekonomi tapi dia punya kelebihan macam korang beli tiket premium kot.


Peluang travel ke Hong Kong setiap tahun

 

Tak habis lagi. Banyak lagi korang akan dapat dengan  Kad Kredit Terbang Paling Power ini. Katakanlah korang ni selalu outstation ataupun memang tiap bulan travel. Dengan Kad Kredit HLB Air Asia korang akan dapat lebih mata ganjaran BIG, yang boleh digunakan untuk tebus free flight!

Contoh:

  • Korang berbelanja RM600/sebulan -> korang layak terbang ke Langkawi setiap tahun 
  • Korang berbelanja RM1,0000/sebulan -> korang layak terbang ke Hong Kong/Macau setiap tahun 
  • Korang berbelanja RM1,500/sebulan -> Untuk pemegang kad Platinum korang layak terbang ke Shanghai/Perth setiap tahun

Dapat pergi Perth, Australia pun dah puas hati dah. Mungkin ini peluang korang untuk dapatkan penerbangan percuma ke Perth?


Bunga api di Macao antara bunga api terbaik di dunia menjelang tahun baru

Macam mana? Berminat? Tipulah kalau kata tak minat kan. Kami tahu yang mana kaki travel tu dah tak sabar nak Apply ni sebab inilah satu-satunya kak kredit terbaik untuk mereka yang suka travel. Bukan sahaja boleh dapat banyak mata ganjaran BIG Points dengan cepat malah korang boleh tebus lagi banyak penerbangan nanti. 

Untuk apply HLB AirAsia Kad Kredit Terbang Paling Power boleh klik button di bawah! 

Risau tak lulus? Tak perlu sebab HLB Air Asia ni ada 2 jenis. Kalau income korang sedang-sedang boleh apply Gold Card tapi kalau gaji korang tu banyak boleh apply Platinum.

 

Untuk matlumat lanjut boleh ke : www.hlb.com.my/aa