Nasi Kukus Terbaik Kini Di Petaling Jaya! Nasi Kukus Ilham Jalan 223




Setahu kitorang sebelum ini, cawangan Nasi Kukus Ilham ni ada di Mutiara Damansara.  Dan ini adalah cawangan mereka yang baru dibuka di Petaling Jaya.

Masa kitorang cuba, kedai agak penuh tapi masih berjaya dapatkan seat lah.

Kalau sebut nasi kukus, kita semua tahu nasi kukus akan datang dengan ayam goreng berempah, jelatah dan gulai ayam atau daging.

Kalau disini, sama juga cuma ada tambahan ikan bilis. Untuk sebungkus nasi kukus, harganya RM6! Memang berbaloi.

Kalau korang nak cuba, kedai ni dibuka setiap hari pada jam 11.30 pagi hingga 9 malam.

Parking pun banyak dan senang. Tak payah berebut.


ir Jagung Dia best, Korang Kena Try!

Ini lokasi dia, da nagak tersorok sedikit sebab kedai ni ada dekat barisan belakang.

 

Ataupun waze je : Ilham Nasi Kukus

Pinjam video aryl_je ni lah...