Macam Tak Percaya Harga Barangan Elektrik dan Lampu Hiasan di One Living Semurah Ini



One Living merupakan antara kedai barangan elektrik di Malaysia yang terbesar dan juga mempunyai banyak pilihan. Paling best One Living juga sering menawarkan promosi-promosi barangan elektrik dengan harga melampau rendah. Kadang-kadang harga yang di tawarkan melampaui pemikiran kita.

Sempena dengan pembukaan One Living Bukit Beruntung yang merupakan cawangan terbaru One Living di Malaysia pada 27-29 Julai 2018 mereka akan adakan promosi barangan elektrik dan lampu hiasan sempena pembukaan outlet terbaru ini. Cawangan ini juga merupakan cawangan yang ke-32 One Living di Malaysia.

Jangan lupa sila mark tarikh ini ya. Terutama bagi mereka yang sedang mencari barangan elektrik dan lampu hiasan di rumah anda. 


Cawangan terbaru One Living Bukit Beruntung

Mana-mana barang yang dah lama tu eloklah di gantikan dengan barangan baru. Ajaklah suami-suami anda ke One Living Bukit Beruntung nanti. Inilah masanya untuk beli barangan elektrik dengan harga yang murah.

Outlet ini terletak berhampiran dengan Rawang sahaja. So, orang Rawang boleh datang ramai-ramai untuk majlis pembukaan ini. Selain barangan elektrik, One Living juga menawarkan pelbagai lampu hiasan yang menarik dengan harga yang berpatutan. 

Antara barang-barang elektrik termasuk lampu hiasan yang akan dihighlightkan pada majlis ini adalah TV, Peti Sejuk, Kipas, Mesin Basuh, pengisar, periuk nasi elektrik dan macam-macam lagi. Bukan itu sahaja, untuk lampu hiasan juga termasuk, lampu LED, Chandelier, pendant light, dan macam-macam lagi lampu pelbagai design.

Datang awal untuk beratur. Barang terbaik sangat LIMITED

Untuk itu anda yang berminat nak datang tu, kami sarankan supaya datang awal pagi disebabkan barang-barang ini amat terhad dan kebiasaannya akan habis sebelum tengah hari. Kalau datang lambat nanti takut tak sempat pula nak dapatkan barang-barang yang korang nak. So datanglah beratur seawal pagi. 

Orang ramai mula beratur untuk dapatkan barang-baranhg keperluan masing-masing. 

Sesetengah barang di sini akan di jual dengan harga promosi sehingga 80%

Jom usha dulu antara barang-barang yang di tawarkan nanti.

Barangan Elektrik!

Mesin Basuh

Mesin basuh Internasional Brand 7.5kg hanya RM376 dan available untuk 5 unis sehari. Sila beratur awal pagi takut habis nanti. Toshiba RM848 untuk 9kg, avalable hanya 10 unit sehari. Inverter mesin basuh berjenama LG (9kg) hanya RM899. Toshiba 10kg RM939.

Peti Ais

Pelbagai jenis peti ais turut di tawarkan. Bermula dari harga RM749 peti ais berjenama Sharp 170L hanya 10unit sehari. Peti ais jenama antarabangsa 230L RM779 sahaja

TV

Untuk mereka yang sedang mencari TV berjenama dan bekualiti tu boleh datang ke One Living. Harga promosi bermula dari RM399 sahaja. Paling best TV 60" hanya RM2,499 sahaja. Ni tengok bola memang puas hati.

Microwave Oven

AirCond 

Sesuai dengan cuaca panas ni memang memerlukan penyaman udara yang berkualiti dan harga yang berpatutan. Anda boleh dapatkan penyaman udara dengan hanya RM678 sahaja untuk 1hp. Murah beb! Panasonic 1hp (Inverter) hanya berharga RM1,299. 

Water Heater

Pelbagai jenis water heater ditawarkan untuk anda. Harga pula berpatutan. Banyak pilihan terpulang kepada bajet anda. DEKA water heater hanya berharga RM188 sahaja. Selain water heater ada juga Hood + Hob bermacam-macam jenama. Branded Hood + Hob kini RM499 sahaja!

Hood + Hob​

Rice Cooker

Untuk mereka yang sedang mencari rice cooker, di sini juga terdapat banyak pilihan berjenama untuk rice cooker. 

Kipas

Antara jenama kipas angin dan kipas siling yang ada di One Living adalah Panasonic, Mitsubishi Electronic, DEKA, Mistral, Rubini dan juga banyak kipas berjenama Jepun. Kipas Siling jenama Panasonic RM122 sahaja.

Pengisar Buah

Vacuum

Electrolux Garment Steamer kini hanya berharga RM310, Internasional Brand Bar Fridge (50L) berharga RM299 sahaja. Manakala Vacuum Cleaner pula berharga RM365

Hair Dryer berjenama PHILIPS hanya RM89, Rice Cooker jenama TEFAL pula berharga RM299, Electrolux Microwave Oven berharga RM197!

Selain pengisar buah, turut di berada di dalam senarai promosi adalah Hair Dryer jenama ELBA dijual dengan harga RM12 sahaja, KHIND Jug Kettle pula hanya berharga RM59!

Lampu Hiasan

Semua jenis lampu hiasa harga bermula RM99 sahaja!

Lampu dinding yang menarik hanya berharga RM56 sahaja

Lampu ini hanya berharga RM18 sahaja

Ok guys jangan lupa datang ke One Living Grand Opening di Bukit berutung. Pada 27-29 Julai 2018 hari Jumaat sampai Ahad. Bermula jam 10 pagi sampai 9 malam sahaja. Datang awal disebabkan barang limited kepada beberapa unit sahaja. Boleh waze lokasi seperti alamat yang kami berikan di bawah ini. kalau boleh jangan tunggu saat-saat akhir sebab nanti barang yang korang habis pula.

Tapi jangan risau terdapat banyak lagi barang-barang lain yang boleh didapati dengan harga murah selain barang-barang promosi yang dinyatakan. Yang penting datang sendiri tengok barang-barang di sini. Gerenti balik tanpa tangan kosong. 

 

Promosi kali ini antara promosi yang terbesar dari One Living. Jadi akan ada pelbagai pilihan anda boleh pilih untuk kelengkapan rumah anda. 

Bagi mereka yang baru lagi untuk kawasan ini, jangan risau One Living Bukit Beruntung punya signboard menggunakan lampu LED yang besar supaya korang senang nak cari nanti.

Kalau korang nak tahu, ada banyak lagi promosi hebat sempena pembukaan One Living Bukit Beruntung. Paling meletop, mereka ada pelbagai promosi PWP. Kalau korang beli sebarang Isonic TV, korang berhak beli Android TV Box dengan diskaun RM399. Wow!

 

[Tawaran Istimewa]

Promosi istimewa ni pun bukan calang-calang. Kalau korang beli produk Philips kat One Living, boleh dapat baucar AEON secara percuma je! Nilai baucar bergantung pada produk Philips yang korang beli. Jadi, rujuk pada pihak One Living kalau nak tahu ya.

Temui Suria Cruiser 

Turut akan memeriahkan majlis pembukaan One Living Bukit Beruntung adalah crew dari Suria FM iaitu suria cruiser. Masa akan kami update kemudian.

Peluang Menang Hadiah hanya LIKE, SHARED DAN MENANG! Mudah sahaja boleh ikuti langkah di bawah untuk menyertai contest ini. Pemenang akan menerima sebuah peruk nasi elektrik jenama TEFAL berharga RM404

Cara untuk sertai peraduan ini:

1. LIKE facebook page @ONELIVING & dan post ini!

2. SHARE post ini (pastikan akaun di set public) dan tinggalkan komen seperti ayat di bawah,

" I want to join One Living Bukit Beruntung – Grand Opening Sale! Starting from 27- 29 July 2018!

3. Contest ini berakhir pada 11:59pm, 26 July 2018.

4.  Pemenang di pilih secara rawak

* pemenang akan di umumkan pada 27 July 2018

* pemenang hendaklah menuntut hadiah di One Living Bukit Beruntung – 32bb semasa jualan gudang 27-29 July 2018.

*T&C apply*

Untuk Join contest boleh ke Link ini  https://goo.gl/ghWthQ 

One Living Bukit Beruntung Grand Opening Sale!

Lokasi: 

Waze location: One Living Bukit Beruntung – 32bb

Address: 9G, 11 & 13 Jalan Adenium 2G/8, Perniagaan Jalan Adenium, 48300 Bukit Beruntung, Selangor.

Waze: One Living Bukit Beruntung - 32BB (https://waze.com/ul/hw285wbnf2)

Info Lanjut:

Date: 27/7/2018 – 29/7/2018 (3 Days)

Time: 10am – 9pm

Outlet contact: 03-6021 2811

Hotline: 1700-81-8480

One Living Sdn Bhd

Facebook: https://www.facebook.com/onelivingsdnbhd/

Instagram: https://www.instagram.com/onelivingsdnbhd/

Untuk dapatkan info lanjut boleh LIKE Facebook One Living!