Biar Betul Promosi Tahun Baru Cina Barangan Elektrik & Lampu Hiasan Di Jual Semurah ini di One Living Rawang!



Tiap-tiap tahun kebanyakkan kedai-kedai akan berperang untuk adakan promosi yang paling hebat. Boleh dikatakan kebanyakkan barangan akan ada diskaun sehingga 80%. 

Kini sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelma tidak lama lagi anda boleh dapatkan pelbagai jenis barangan elektrik dengan harga serendah mungkin. Tapi promosi ini pastinya mempunyai had limit masa yang ditentukan. Jadi cepat-cepat lah ambil peluang ya.

Ok tak perlu berteka teki lagi korang sebenarnya boleh dapatkan barangan elektrik dan lampu hiasan dengan harga sangat rendah di One Living Rawang 22ra Chinese New Year Promotion!!!! Bertempat di Rawang kali ini anda boleh mula memborong barangan elektrik / lampu hiasan pilihan anda bermula pada 26-28 Januari 2018 dari jam 10 pagi - 9 malam.

Jika sebelum ini One Living mengadakan promosi kaw kaw bagi orang Puchong sempena tahun baru yang lepas kini giliran orang Rawang pula menikmati jualan barangan elektrik / lighthing  dengan murah. Cepat-cepat sementara stok masih ada. Ingat masa sangat terhad ya...

Bagi mereka yang nak masuk rumah baru atau baru kahwin tu inilah peluang anda untuk membeli barangan elektrik di rumah baru. Kalau harga biasa memang agak mahal tapi untuk promosi tahun baru cina ni harga di bawah harga biasa. 

Wow. Macam tak percaya jer semua harga barangan ni;. Murah betul. Ni masa untuk shopping barang yang memang perlu ni. Dari shopping barangan tak berfaedah tu baik korang datang kat sini. Sekali lagi di ingatkan masa sangat terhad!! Hanya pada 26-28 januari 2018 sahaja ya!!! Masa akan bermula dari jam 10 pagi sampai 9 malam!!

Bagi mengelakkan barangan yang korang nak habis, korang di nasihatkan datang awal untuk beratur sebab memang confirm orang ramai. Kalau boleh seawal jam 8 pagi tu korang dah terpacak beratur depan kedai tau. 

Jadi apa lagi jom kita ramai-ramai serbu One Living Rawang!! Bukan selalu ada promosi besar besaran sempena tahun baru cina ni. Ada sesetengah barangan elektrik boleh dapat diskaun sehingga 80% okey. Dan lagi satu nak pesan One Living Rawang memang menjual barangan elektrik / Lampu Hiasan ya. Perabot semua tak ada. Jadi ini lah masanya nak sapu semua barangan elektrik. 

Selain itu, One Living merupakan salah satu kedai yang biasa menjual barangan elektrik dan lampu hiasan termasuk aksesori yang amat popular untuk mereka yang mencari kelengkapan barangan ini untuk keperluan di rumah.

Dan disini juga sentiasa penuh dengan orang ramai untuk mencari kelengkapan rumah masing-masing.

Ini antara beberapa lampu hiasan yang di jual di One Living @Rawang!! Banyak dan super murah pulak tu.

Lampu Hiasan & Aksesori

 

Barangan Elektrik!

Sempena Tahun Baru Cina juga, One Living @Rawang akan mengadakan contest untuk anda. hadiah memang best. Jom lah join!! Mudah sahaja boleh ikuti langkah-langkah di bawah ini

Cara-cara untuk menang ?

1. LIKE facebook page & post ini,  [KLIK SINI UNTUK LIKE]

2. SHARE (pastikan post anda di set untuk public) dan taip ayat di bawah di dalam ruangan komen 

" CNY is yet to come but One Living and Tefal already given the best deal to us already. So happy!!!!" 

3. Contest berakhir pada 11:59pm, 24 Jan 2018

4. Pemenang akan di pilih secara rawak

* Semua pemenang akan di umumkan pada 25 Jan 2017
* Pemenang boleh dapatkan hadiah di One Living Rawang 22ra outlet pada 25 Jan - 28 Jan 2018 .
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 ONE LIVING @RAWANG!!! 

Lokasi: 

  • Waze location: One Living Rawang – 22ra
  • Address: No.30,31 &32, Jalan Bersatu 10, Taman Koperasi bersatu, 48000 Rawang, Selangor

Waze > Waze

Google Maps > Google Maps

Tarikh:

  • 26 - 28 Januari 2018

Masa: 

  • 10 pagi - 9 malam

Tips:

  • Datang awal dan beratur
  • Semua barang-barang di One Living sangat murah!!
  • Bawak duit banyak-banyak
  • Boleh bayar secara ansuran bulanan (installment payment)