Jualan Besar-Besaran Sebelum SST dan 0% GST di One Living Taman Kinrara. Cepat Hanya 3 Hari Sahaja!



Kini giliran One Living Taman Kinrara pula mengadakan jualan diskaun kaw-kaw selama 3 HARI sempena 0% GST. Jualan ini akan di adakan pada 24-26 Ogos 2018. Datang cepat, jualan hanya akan berlansung selama 3 hari sahaja dari Jumaat - Ahad. Bermula dari jam 10 pagi sampailah 9 malam.

Bagi mereka yang sudah lama mengidamkan untuk menggantikan barangan elektrik di rumah anda inilah masanya untuk dapatkan barangan elektrik berjenama dengan harga rendah. Selain barangan elektrik, One Living juga mengadakan promosi ini untuk barangan Lampu Hiasan. Pelbagai jenis dan jenama di tawarkan kepada pengunjung. 

Jika sebelum ni tertanya-tanya kat mana nak dapatkan barangan elektrik dan lampu hiasan murah-murah, ini satu tip yang kami boleh berikan. Sentiasa alert dengan promosi yang dilakukan oleh kedai-kedai barangan elektrik! For now, One Living Taman Kinrara akan mengadakan jualan promosi besar-besaran untuk anda.

Beratur awal pagi, siapa cepat dia dapat!

Untuk anda yang bakal datang di jualan ini, kami sarankan supaya datang di awal pagi dan beratur. Ini kerana, barangan yang ada diskaun kaw-kaw ini hanya terhad dan berkemungkinan akan habis dalam jangka masa yang singkat. 

Barang baik bro, harga pun cun! Confirmlah ramai orang berebut nak beli. So lagi sekali kami pesan datang awal pagi ya dan beratur. Nanti kalau barang yang korang nak tak dapat sebab dah habis jangan cakap abang tak bagitau pulak.

Diskaun Sehingga 80%

Untuk sesetangah barangan elektrik dan lampu hiasan korang boleh dapat diskaun sehingga 80% kot. Banyak tu!!! Mana nak dapat diskaun banyak macam ni? Dekat One Living jer taw. 

One Living Taman Kinrara ada menjual barangan elektrik dari yang kecil sehingga besar seperti penghawa dingin, tv, peti sejuk, mesin basuh, kipas, seterika, periuk nasi dan banyak lagi. Jenama yang ditawarkan pun terkemuka. Best tu!

TV

Inilah masa nak tukar TV baru. Baru boleh layan drama syok sikit. Bola pun dah start dah ni. Kat sini ada macam-macam jenama TV. Diskaun pun boleh tahan. Harga berbaloi! Harga serendah RM399 sahaja!

MESIN BASUH

Mesin basuh juga terdiri dari pelbagai saiz dan jenama. Dan yang pasi dengan diskaun yang diberikan serta 0% GST membuatkan harga mesin basuh di One Living Taman Kinrara jauh lebih murah dari kedai-kedai lain. Harga mesin basuh bermula dari RM376 sahaja jenama Toshiba.

PENGHAWA DINGIN

Dengan cuaca yang tidak menentu sekarang ni setiap rumah memang wajib ada penghawa dingin. Mahal? Jangan risau boleh dapatkan di One Living. Ada diskaun baik punya untuk anda! Denagn hanya RM678 pun anda dah bleh dapatkan penghawa dingin berjenama dari eropah. Tapi terhad hanya 10 unit sahaja untuk satu hari. Jadi sila datang di awal pagi. 

PETI AIS

Harga peti ais pula bermula dari RM749 sahaja. 

KIPAS ANGIN

Bagi mereka yang mencari kipas angin, di sini juga ada bermacam-macam jenis kipas di jual. Harga serendah RM122 sahaja. 

Banyak pilihan kan? Kalau nak beli banyak-banyak sekali pun tak ada masalah.

Pelbagai Lampu Hiasan Menarik dengan Harga Berpatutan

Untuk korang yang suka dekorasi rumah dengan hiasan lampu-lampu yang menarik ini juga masa untuk dapatkan lampu-lampu hiasan termasuk, lampu LED, Chandelier, pendant light, dan macam-macam lagi lampu pelbagai design. Dan yang pasti harga ada diskaun serta 0% GST.

Banyak pilihan lampu-lampu hiasan yang cantik. Design pun boleh tahan. 

Jika korang belum pernah lagi ke mana-mana cawangan One Living jangan risau, Signboad One Living dari jauh lagi dah nampak sebab One Living punya lampu LED sebesar-besar alam.

Boleh tengok gambar di bawah ini.

Masa Untuk Dapatkan Barangan Keperluan Anda Sebelum SST Bermula

Seperti kita sedia maklum, SST akan bermula 1 September 2018. Jadi sebelum harga barangan ini berubah inilah masanya untuk anda dapatkan semua barangan-barangan keperluan anda 0 GST dan 0 SST. Dengan pelbagai diskaun dan promosi yang diberikan pastinhya anda akan dapatkan barangan ini dengan harga rendah sekali. 

Selain diskaun dan 0% GST ada lagi Promosi Yang best

Promosi PWP

Promosi PWP atau Purchase With Purchase memang sesuai bagi korang yang bercadang untuk beli TV. Dengan setiap pembelian produk Isonic TV, korang layak untuk dapatkan untuk Android TV Box dengan diskaun hebat. Sangat sesuai untuk mereka yang suka layan drama dan movie. TV power tak kan nak tengok berita jer kan? kenalah ada Android TV baru ohsem.

Baucar AEON secara PERCUMA

Bukan itu sahaja, jika anda membeli sebarang produk Philips di One Living, korang juga boleh dapatkan baucer AEON secara percuma. Nilai baucar bergantung pada produk Philips yang korang beli. Jadi, rujuk pada pihak One Living kalau nak tahu ya. Jangan sengan-sengan nak tanya. 

 

Mereka dah! Anda bila lagi? Masing-masing senyum lebar bila dapat barang yang mereka nak. Boleh ajak suami-suami anda ye. Jangan ajak suami orang lain pulak. 

Sertai Peraduan LIKE, SHARED DAN MENANG!

Peluang Menang Hadiah hanya LIKE, SHARED DAN MENANG! Mudah sahaja boleh ikuti langkah di bawah untuk menyertai contest ini. Pemenang akan menerima sebuah Deep Fryer berharga RM329!

Cara untuk sertai peraduan ini:

1. LIKE Facebook One Living & Post Ini

2. SHARE Post Ini (Pastikan di set "public") dan tinggalkan komen seperti di bawah di ruangan komen

" I want to join One Living Taman Kinrara -23tk  0% GST Sale ! starting from 24 to 26  August 2018!

3. Contest ini akan tamat pada  11:59pm, 22 Ogost 2018

4. Pemenang akan dipilih secara rawak

* Pemenang akan di umumkan pada  23 Ogos 2018
* Pemenang hendaklah menuntut hadiah di One Living Taman Kinrara outlet during 24 -26 Ogos 2018.
* Tertakluk kepada terma dan syarat

Boleh KLIK SINI untuk sertai praduan LIKE, SHARED DAN MENANG!

One Living Taman Kinrara

Waze location: One Living Taman Kinrara-  23tk

Address: K3, K4, K5, Batu 7 1/2, Jalan TK 1/11a, Taman Kinrara Seksyen 1, 47100 Puchong, Selangor

Waze: One Living Taman Kinrara-  23tk  https://waze.com/ul/hw2833jfxx

Info Lanjut:

Date: 24/8/2018 – 26/8/2018 (3 Hari)

Time: 10am – 9pm

Outlet contact: 03-8070 6811

Hotline: 1700-81-8480

One Living Sdn Bhd

Facebookhttps://www.facebook.com/onelivingkinrara/

Instagramhttps://www.instagram.com/onelivingsdnbhd/

Untuk dapatkan info lanjut boleh LIKE Facebook One Living!