Jom Menang Sepasang Tiket Tayangan Perdana Filem Terbaru "KIN" 2018



Sempena tayangan filem terbaru "KIN" sebuah filem sians fiksyen lakonan Jack Reynor, James Franco, Dennis, Quaid dan Zoe Kravitz. Bagi mereka yang sukakan filem jenis berfikir memang sesuai untuk tengok filem ini.

Filem "KIN" mengisahkan seorang pemuda yang menjadi hero atau pahlawan yang tak diduga yang ditakdirkan untuk menjadi ketua. Oleh kerana dia dituduh oleh seorang penjenayah bersalah (James Franco) dan dua orang askar lain, bekas pejuang baru yang dibebaskan (Jack Reynor) dan adik remaja angkatnya (Myles Truitt) terpaksa melarikan diri dengan senjata yang cukup misteri sebagai satu-satunya perlindungan mereka.

Jalan cerita ini agak misteri sedikit, memang mencabar pemikiran tapi dengan jalan cerita seperti ini memang best untuk tengok. 

Dah baca sedikit sinopsis filem ni? Jom kita tengok trailer dahulu!

Macam mana? Best tak?

Kalau nak menang 2 keping tiket filem ni kami dengan bangganya akan memberikan kenpada anda. Hanya ikut langkah-langkah mudah ini sahaja dan anda akan menang 2 keping tiket untuk tayangan perdana filem KIN.

TAYANGAN PERDANA FILEM KIN

Kami ingin memberikan 30 tiket untuk pembaca rileklah.com dan pembaca hendaklah menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Tayangan ini akan di adakan pada:

Tarikh: 5 September 2018 (Hari Rabu)

Tayangan Filem:  8.45mlm

Tempat: TGV Cinemas 1 Utama (Hall 4)

Berminat? Senang sahaja. Boleh isi detail anda di google form di bawah ini. Pemenang akan di pilih secara rawak. Sebelum itu, jangan lupa SHARE post ini dan TAG 3 orang rakan anda untuk penyertaan. 

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere KIN di TGV 1 Utama.

Jumpa di sana!