Jualan Penghabisan Stok Barangan Bilik Air Berjenama di Ga Hing Sg Long!



Bagi mereka yang tengah renovate rumah atau yang sedang mencari barang-barang dan kelengkapan bilik air inilah masanya untuk dapatkan harga yang berbaloi di jualan gudang penghabisan stok. Bertempat di Sg. Long Warehouse barangan yang di jual semuanya berjenama. Kira high end punya barang. Kalau harga biasa hanya mampu tengok je lah.

Antara jenama popular yang di jual kat sana adalah TURBO Hood & Stove jenama ELBA dengan harga serendah RM1599 sahaja! 

Selian itu, FOTILE Range Hoods & Stoves yang merupakan jenama yang cukup popular di China di jual dengan harga RM3060.

FUJIOH Range Hoods & Stoves jenapa yang popular di Jepun pula berharga RM4K++

Bagi mereka yang tengah renovate bilik air pula, Ga Hing menawarkan jualan penghabisan stok untuk tiles dengan harga serendah RM1 sahaja! Tawaran ni sangat terhad ya. Siapa cepat dia dapat.

Untuk tiles yang bersaiz 60x60cm pula hanya berharga RM5.99, manakala 80x80cm serendah RM19.80. Tiles ini juga terdiri dari brand yang berjenama. Kualiti memangh terbaik.

Tiles 30x60cm kebiasaannya untuk ruang tempat letak kerapa pula berharga serendah RM4.99

Selain tiles ada juga kabinet Stainless Steel untuk ruang bilik air. Baru lah bilik air kat rumah rasa macam hotel gitu. Untuk barang ni juga ada jualan penghabisan stok serendah RM 499 sahaja. Dan cermin bersaiz besar pula bermula dari harga RM 59.90. Barangan ni pun sangat terhad.

Mangkuk tandas jenama ORIN bermula dari harga RM458! ORIN Ceramic Basin as low as RM126!. 

Pada hari jualan itu juga barangan jenama Johnson suisse turut di jual untuk penghabiasan stok. Harga memang gempak lah diskaun. Rugi kalau tak grab! Untuk jenama ini juga diskaun akan diberi lebih dari 60% untuk setiap barang yang terpilih.

Pintu bilik air all-All-aluminumaluminum buatan tempatan dan pemasangan percuma dengan harga bermula RM620. Tingkap All-aluminum (installed thickly from RM 55/sqft, pemasangan percuma)

Famous kitchen sink Brands Germany's Latest Nanotechnology 304 Stainless Steel Dishwasher From RM555! (full payment - percuma: thermal bottle)

Germany's latest nanotechnology stainless steel sinks RM268 !

Singapore Brand Fans From 3 sets of RM 299! 2 sets of RM 399 ! (with remote control)

** pemasangan percuma untuk model yang terpilih sahaja **

Local Brand solar system From RM 4xxx! (Resend filter or RM 50 cash voucher)

Famous Danish Latest Style & Ultra Silent Water Pump RM 19xx Only!

JOVEN Water Heater as low as RM298! ALPHA Water Heater RM 5xx and RAIN SHOWER!

Famous German TEKA clearance! Limited Style Kichen Sink & Tap Discount up to 70%! c Shower Set Up to as low as RM 99!!

Berita baik buat top 5 pelanggan yang datang awal untuk memebeli tiles sahaja akan menerima RM50 Cash Voucher

Dengan setiap pembelanjaan RM1000, anda akan mendapat hadiah misteri.

Jadi apa tunggu lagi. Jom serbu ramai-ramai di Ga Hing Sg Long. Jualan cuci gudang ini hanya berlangsung dalam masa 4 hari sahaja bermula pada 29 Mac 2018 sampai 1 April 2018 dari jam 9pg - 7.30 malam

Untuk info lanjut boleh tengok mat lumat di bawah:

Sg. Long Warehouse
Address : No.1, Jalan Budiman, Budiman Business Park, 
Off Jalan Sungai Long, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia.
Tel : +603 8741 6423 / 8741 8423 / 8741 9423
Fax : +603 8741 7423
Email : contactus@gahing.com

Boleh ke Facebook Ga Hing juga untuk lihat promosi terbaru dari mereka!! Dah alang-alang singgah jangan lupa LIKE pula!

Lokasi: