Promosi Hujung Minggu Sasa! Diskaun Sehingga 50% Untuk Pelbagai Produk Kecantikan



Jom serbu Sasa hujung minggu ni! Teramatlah rugi kalau korang terlepas promosi hujung minggu ni sebabnya, promosi ni berlangsung hujung minggu ini sahaja! Dan kalau dah terlepas, memang tak akan ada promosi macam ni lagi tau.

Okay, sebelum tu, kita tengok dulu produk apa yang ada dalam promosi diskaun 50% kali ni dari Sasa.

#1. TOUS

Pembelian setiap ‘Happy Moment Coffret Set’ akan mendapat diskaun 50% (Harga asal : RM283)

#2. Collistar

PURE ACTIVES ANTICELLULITE CAPSULES

Colistar boleh dikatakan jenama yang meningkat naik dalam menyelesaikan masalah utama yang dihadapi oleh ramai iaitu selulit. Selepas berjaya dengan produk muka, mereka memfokuskan untuk bahagian badan pula. 

Bertindak sebagai 2 dalam 1, kapsul anti-selulit ini mengabungkan bahan pembakar lemak yang terdapat dalam kafein dan juga escin yang bertindak untuk memulihkan kulit akibat selulit. 

Paling menarik, produk ini tidak mengandungi sebarang bahan tambahan seperti alkohol, pewangi, pewarna dan air. Promosi 50% untuk produk ini dah hanya sah pada hujung minggu ni sahaja ye... (Harga Asal : RM187.70)

#3. Neogence

Rangkaian HYALURONIC ACID – (Harga asal : RM178.30)

Kaya dengan symcalmin untuk melegakan ketidakselesaan kulit, membantu mengekalkan kelembapan kulit, penyerapan yang bagus selain lembut bak pelembam serum.

#4. Vprove

Untuk mendapatkan tona kulit yang sekata, produk ini mampu menolong korang. Apa yang best, korang boleh mencerahkan kulit dalam masa yang sama melembapkan kulit yang kering. 

Hasil daripada produk ini, kulit lebih tampak sihat dan berseri. Sempena promosi di Sasa hujung minggu nanti, korang boleh dapatkan diskaun sebanyak 50% untuk VPROVE Ampoule Expert Glutathione Tone Up Ampoule (Harga asal - RM108.45)

 

#5. Empro

Pure Sensational Lipstick (Harga Asal : RM 81.10)

Produk terkini dan berkualiti daripada Empro ini sangat bersesuaian dengan korang yang selalu mempunyai masalah bibir merekah dan kering.

Selain mempunyai texture yang membuatkan ia senang dipakai pada bibir, ia ditambah dengan rose essential oil. Memang sesuai untuk korang yang ada masalah kulit sensitif.

#6. Cyber Colors

24 HR Eyebrow Pencil (Harga Asal : RM55.50)

Rangkaian 24HR Eyebrow Pencil dari Cyber Color ni mempunyai texture yang lembut dan smooth. Ha, selain tu, ia jugak mampu untuk bertahan lama dengan adanya kandungan yang tahan air.

Kalau korang perasan, hujung mata pencil ni memang square shape, jadi nak dapatkan kening yang ‘perfect’ tu, tak payah makan masa yang lama.

#7. Soo Beaute

Botanical Series (Harga Asal : RM94.30 ~ RM122.60)

Siri Botanical daripada Soo Beaute ni diformulakan dengan pelbagai minyak tumbuh-tumbuhan semula jadi; dalam masa yang sama ia menyuburkan kulit.

Dengan urutan yang betul pada muka, molekul minyak tumbuhan akan meresap masuk ke dalam kulit dan kesannya, kulit kita jadi lembap, bertambah cantik dan ia mampu meng-elokkan kontur muka.

Macam biasa, kalau korang nak dapatkan promosi terhad ini, korang pergi ke cawangan Sasa yang berhampiran dengan korang okay.

Maklumat lanjut, korang boleh dapatkan di Facebook rasmi Sasa Malaysia: