One Living Wangsa Maju – WoW! Promosi Mega Untuk Barangan Elektrik & Lampu Hiasan



WoW! Promosi Mega​ kini kembali lagi di One Living Wangsa Maju -18wm pada 28 Sept – 30 Sept 2018. Wahai warga kota sekalian, inilah masanya untuk anda shopping barangan elektrik dan lampu-lampu hiasan. Dengan pelbagai promosi ditawarkan dan harga berpatutan sudah semestinya berbaloi untuk anda semua.

Jadi apa lagi guys, grab sebanyak mungkin baran yang anda perlukan. Promosi ini bukan selalu ditawarkan. Kami pasti anda semua pun memang menunggu saat ini. 

Promosi ini hanya berlangsung selama 3 HARI sahaja. Bermula pada hari JUMAAT - AHAD (28 Sept – 30 Sept 2018). Hari minggu ye. Jadi tak ada alasan bekerja untuk anda ajak suami sekalian datang ke One Living Wangsa Maju.

Kakak-kakak yang dah lama teringin untuk beli barang-barang untuk dapur anda inilah masalah kak. Dari peti ais, mesen basuh, set memasak. Semua ada. Macam-macam pilihan dari segi saiz, jenama dan keperluan. Dan yang penting bajet adalah unlimited. Kalau ada bajet taj banyak pun masih ada barangan yang di bawah bajet anda. Kami percaya dan jamin semua itu. Yang penting datang ke One Living ye. Boleh tengok-tengok dah boleh angkut terus kalau berminat.

Datang Awal Pagi

Untuk jualan MEGA seperti ini kami amat galakkan untuk anda datang seawal pagi! Kenapa? Sebab ini jualan super murah dan berpatutan dan semestinya barangan yang hebat-hebat akan habis sepantas kilat. Ditambah pula dengan orang ramai yang datang untuk dapatkan barang-barang diinginkan pastinya lebih efisen untuk anda datang beratur di awal pagi. Barangan juga amat terhad. Tapi jangan risau banyak lagi pilihan yang ada kalau tak sempat datang di awal pagi. 

 

Diskaun Sehingga 80%

Untuk sesetangah barangan elektrik dan lampu hiasan korang boleh dapat diskaun sehingga 80% kot. Banyak tu!!! Mana nak dapat diskaun banyak macam ni? Dekat One Living jer taw. Boleh dapatkan Hair Dryer hanya dengan harga RM12 sahaja. Jug dengan harga RM14 dan Iron RM11. Super murah kan?

Boleh Beli Banyak Barangan Sekali Gus

Memandangkan ini adalah jualan besar-besaran kami percaya anda mesti ada senarai barangan yang ingin dibeli kan? Promosi ini tidka terhad kepada satu barangan sahaja. Jadi jika anda nak beli banyak-banyak barang sekali gus pun tak ada masalah. Boleh angkut banyak-banyak terus. Maklumlah jualan sebegini bukan selalu ada. Inilah masa terbaik untuk beli barangan elektrik dan lampu hiasan. 

Barangan Elektrik

Jom kita lihat barangan elektrik yang ada di sini. Macam-macam jenis dari peti ais sampailah kelengkapan dapur. Harga bermula serendah..... Pelbagai jenama dan saiz juga. Mungkin inilah masa untuk menggantikan barangan elektrik di rumah anda yang telah usang tu. 

TV

Pelbagai jenis TV dijual dan berbagai saiz juga ada di sini. Anda boleh dapatkan TV dengan harga serendah RM539 sahaja. Hanya di One Living!

Mesin Basuh

Bagi mereka yang sedang mencari mesin basuh, di sini ada pelbagai pilihan yang disediakan. Bermula dari RM399 sahaja. Tidak ketinggalan juga tawaran istimewa untuk mesin basuh dari Jepun. Terhad hanya 10 unit sahaja untuk sehari.

Peti Ais

Sempena dengan jualan Wow Mega Promosi ini juga mereka memberi harga istimewa peti sejuk berjenama Sharp hanya dengan harga RM749 sahaja. 

Kipas

Degan cuaca tak menentu ni, pastinya kipas merupakan peralatan elektrik yang wajib di rumah anda. Macam-macam jenis kipas juga ada di jual disini bermula dari harga RM122 sahaja.

Penyaman Udara

Dengan cuaca yang tidak menentu sekarang ni setiap rumah memang wajib ada penghawa dingin. Mahal? Jangan risau boleh dapatkan di One Living. Ada diskaun baik punya untuk anda! Dengan hanya RM678 pun anda dah boleh dapatkan penghawa dingin berjenama dari eropah. Tapi terhad hanya 5 unit sahaja untuk satu hari. Jadi sila datang di awal pagi. 

Air Purify

Vacuum

Hair Dryer dan lain-lain

Kelengkapan Dapur

Barangan Lain

Banyak pilihan kan? Kalau nak beli banyak-banyak sekali pun tak ada masalah.

Pelbagai Lampu Hiasan Menarik dengan Harga Berpatutan

Untuk korang yang suka dekorasi rumah dengan hiasan lampu-lampu yang menarik ini juga masa untuk dapatkan lampu-lampu hiasan termasuk, lampu LED, Chandelier, pendant light, dan macam-macam lagi lampu pelbagai design. 

Pergh cantik-cantik lampu hiasan kat One Living. Macam-macam jenis ada. Kalau rumah anda nak hias dengan lampu hiasa memang sesuai beli dekat sini. Selain harga berpatutan kat sini banyak pilihan. Macam-macam bentuk ada. Untuk ruang tamu ada, untuk bilik ada, untuk laman rumah pun ada. Harga pula memang cun lah. 

Signboard LED Besar 

Bagi sesiapa yang kurang familiar dengan One Living, which is kami rasa semua orang pernah tengok kot sebab signboard One Living biasanya menggukan lampu LED yang besar. Dari jauh pun boleh nampak. Kalau tak pernah tengok boleh waze dekat lokasi yang akan kami bagi di bawah ini. 

Waze location : One Living Wangsa Maju -18wm  (https://waze.com/ul/hw2865p67r)

Promosi PWP

Jangan lupa di One Living Wangsa Maju juga ada menawarkan Promosi PWP atau Purchase With Purchase di mana korang akan dapat diskaun sebanyak RM254 dengan setiap pembelian mana-mana Android TV Box. 

Baucar AEON secara PERCUMA

Bukan itu sahaja, jika anda membeli sebarang produk Philips di One Living, korang juga boleh dapatkan baucer AEON secara percuma. Nilai baucar bergantung pada produk Philips yang korang beli. Jadi, rujuk pada pihak One Living kalau nak tahu ya. Jangan sengan-sengan nak tanya. 

********

Ok nampaknya memang ramai yang tidak melepaskan peluang dapatkan barang-barang elektrik dan lampu hiasan masing-masing. Tak percaya tengok gambar-gambar senyum lebar abang-abang dan kakak-kakak ini.

Sertai Peraduan LIKE, SHARED DAN MENANG!

Peluang Menang Hadiah hanya LIKE, SHARED DAN MENANG! Mudah sahaja boleh ikuti langkah di bawah untuk menyertai contest ini. 

Cara untuk sertai peraduan ini:

1. LIKE Facebook One Living & Post Ini

2. SHARE Post Ini (Pastikan di set "public") dan tinggalkan komen seperti di bawah di ruangan komen

" I want to join One Living Wangsa Maju -18wm WOW PROMOSI MEGA! starting from 28 Sept – 30 Sept 2018

3. Contest ini akan tamat pada  11:59pm, 26 Sept 2018

4. Pemenang akan dipilih secara rawak

Pemenang akan di umumkan pada  27 Sept 2018
* Pemenang hendaklah menuntut hadiah di One Living Wangsa Maju  outlet during 28 Sept – 30 Sept 2018
Tertakluk kepada terma dan syarat

Boleh KLIK SINI untuk sertai praduan LIKE, SHARED DAN MENANG!

One Living Wangsa Maju

Address: 23, Jalan Metro Wangsa, Seksyen 2, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

Waze: One Living Wangsa Maju -18wm  (https://waze.com/ul/hw2865p67r)

Info Lanjut:

Date: 28 Sept – 30 Sept 2018

Time: 10am – 9pm

Outlet contact: 03-4142 2811

Hotline: 1700-81-8480

One Living Sdn Bhd

Facebookhttps://www.facebook.com/onelivingsdnbhd/

Instagramhttps://www.instagram.com/onelivingsdnbhd/

Untuk dapatkan info lanjut boleh LIKE Facebook One Living!