Sasa Kembali Dengan Members Sale Dan Members Private Sale!



Buat pertama kalinya, jenama terkenal dengan barangan kecantikan dan kosmetik Sasa bakal mengadakan jualan khas kepada ahli-ahli mereka.

Tak Tahu Pasal Sasa Membership? 

Sasa membership ni ada dua, satu dikenali sebagai P!NK dan satu lagi adalah VIP!NK. Untuk menjadi ahli Sasa, mudah saja, korang kena belanja sebanyak RM200 dalam satu resit dan keahlian akan diberi secara percuma.

TAPI, sempena promosi bulan SEPTEMBER ini :

Untuk jadi ahli P!NK – hanya belanjakan RM50 sahaja (asal RM200)

Untuk jadi ahli VIP!NK – belanjakan RM300 (asal RM400)

Bila dah ada card atau jadi member ni, ada macam-macam benefit yang korang boleh dapat sebenarnya. Korang boleh check di sini : Sasa Membership
 


SASA MEMBERS SALE DAN MEMBERS PRIVATE SALE


Untuk September ini, ada dua SALE yang akan berlaku di SASA iaitu MEMBERS SALE dan MEMBERS PRIVATE SALE. 



MEMBERS SALE

Ada beberapa promosi yang Sasa bagi untuk members dan kitorang dah tengok, nampak macam semuanya menarik. Macam rugi pulak kalau tak join sebagai ahli Sasa! 

Antaranya :

- PROMOSI BELI 2, PERCUMA 1

- POTONGAN 50% UNTUK MAKE-UP

- BEST BUY + 5x Mata Ganjaran

- Promosi PWP

 

Jom kita tengok apa promosi menarik yang korang tak boleh terlepas!


 

BELI 2 PERCUMA 1

1. GOSH - Velvet Touch Lipstick (RM29.90)

Kalau korang nak cari gincu yang tahan lama, bolehlah try Gosh Velvet Touch ni. Pigment warna yang concentration dia tinggi ni membolehkan lipstick korang tahan lebih lama daripada biasa selain ada pigment yang memantulkan cahaya.

Korang tak perlu risau, sebabnya lipstick GOSH ini mengandungi vitamin E dan minyak sayuran yang melindungi bibir.

 

2. La Estephe – Selected Mask 6’s (RM216 – RM253.70)

Produk daripada Swizerland ini menggunakan teknologi bio-tech yang tinggi, menggunakan air yang mempunyai mineral semulajadi di Alps. Material mask yang mempunyai kandungan semulajadi daripada alam sekitar selain memberikan perlindungan yang ‘mewah’ kepada kulit muka.

 


 

Diskaun SEHINGGA 50% Makeup

(i) The Balm – Scuba Maskara RM60 (Harga Asal - RM112.20)

Scuba Maskara daripada The Balm ni memang water resistant. Jadi kalau korang pakai, tak payah risau kot kot dia jadi comot sebab air mata, hujan dan sebagainya.

Nak hilangkan pun mudah, gunakan oil-based make up remover je. Apa tunggu lagi. Sementara promosi ni, dapatkanlah satu.

 


 

BEST BUY + 5x Points

(ii) Methode Swiss – Whitening Sport Eraser 15ml RM139 (Harga Asal – RM245.20)

3 formula aktif yang ada dalam produk Methode Swiss ini boleh menghilangkan spot pigmentasi, merangsang pembaharuan sel dan melindungi daripada pencemaran dan sebagainya.

 


 

PWP – Belian Dengan Belian

1. Neogence – Hydrating Eye Cream With Hyaluronic Acid (15ml), PWP @ RM30* (Harga Asal - RM93.90)

 

Selain mengurangkan kedutan pada lingkaran mata dan memberikan keselesaan pada kawasan mata, krim mata ini tak terlalu berminyak dan mampu berikan ‘tenaga’ pada mata sepanjang hari.

 

2. RENEUF - Sheet Mask 1's (Assorted) - PWP@RM5* (Harga Asal - RM9.90)

Mengandungi 7 kandungan aktif, mask Reneuf by La Estephe ini mampu menghidratkan dan melembabkan kulit. Selain itu, kegunaan mask ini secara harian mampu untuk menegangkan kembali kulit muka dan mengembalikan sifat elastik pada kulit muka. 

Almond Oil - Sesuai untuk korang yang kena sunburn, ada masalah eyebag pada mata dan kulit mengelupas. 

AHA - Sesuai untuk kulit yang mempunyai masalah jerawat, black head dan untuk korang yang mempunyai kulit muka yang agak kasar. Ia juga mampu menghilangkan tona gelap pada kulit tau. 

* Tertakluk Kepada Terma Dan Syarat

 

Lagi satu sale adalah MEMBERS PRIVATE SALE :


MEMBERS PRIVATE SALE!


Bila korang dah jadi member Sasa, lagi satu SALE yang korang tak boleh terlepas adalah MEMBERS PRIVATE SALE yang akan berlaku SEHARI JE pada 15 SEPTEMBER 2018 (Sabtu)  ni di cawangan-cawangan yang mengabil bahagian iaitu

  • Penang: Sunway Carnival Mall, Gurney Plaza, Queensbay Mall
  • Melaka: Mahkota Parade, AEON Bandaraya Melaka
  • Perak: AEON Kinta City, Ipoh Parade, AEON Seri Manjung
  • Sabah: Suria Sabah
  • Sarawak: Bintang Megamall, The Spring Shopping Mall

 

Ada beberapa promosi hebat dan terbaik hanya untuk P!NK dan VIP!NK iaitu :

  • Tambahan 5% DISKAUN Pembelian Di Cawangan Sasa
  • Extra 10x Points Di Setiap Cawangan
  • BELI 1 PERCUMA 1
  • DISKAUN SEHINGGA 70%*
  • HARGA FLAT (RM50, RM80, RM 120) *
  • Grab All You Can @ RM50 SAHAJA untuk Make Up Essentials**
  • PERCUMA Goodies Bag SaSa (bernilai RM300) Dengan Pembelian RM400 ke atas**

* Barangan Terpilih Sahaja

** Sementara Stok Masih Ada


Maklumat lanjut tentang Members Sale Sasa ni ada di :

Laman Web : Sasa

Facebook:

Instagram : Sasa Malaysia