Tips Fantasy Premier League : Mata Bonus Untuk GW6 – Kane, Wan-Bissaka Cemerlang



Selepas perlawanan Arsenal dan Everton malam tadi, barulah sistem mata bonus boleh disahkan dan mata bonus ni sedikit sebanyak membantu pasukan kita dapat extra point daripada team lain.

Untuk GW6, ada beberapa perlawanan yang menang besar tetapi sistem mata bonus yang mengejutkan.

Ini pecahan mata bonus yang dianugerahkan :

Cardiff 0-5 Manchester City

3 – Bernardo Silva

2 – Ilkay Gundogan

1 – Riyad Mahrez

Crystal Palace 0-0 Newcastle

3 – Aaron Wan-Bissaka, Martin Dubravka

1 – Wayne Hennessey

Liverpool 3-0 Southampton

3 – Joel Matip

2 – Trent Alexander-Arnold

1 – Andrew Robertson

Fulham 1-1 Watford

3 – Etienne Capoue

2 – Jean Michael Seri, Aleksandar Mitrovic, Luciano Vietto

Burnley 4-0 Bournemouth

3 – Ashley Barnes

2 – Aaron Lennon

1 – Joe Hart

Leicester 3-1 Huddersfield

3 – Kelechi Iheanacho

2 – Jamie Vardy

1 – James Maddison

Manchester United 1-1 Wolves

3 – Fred, Joao Moutinho

1 – David De Gea

Brighton 0-1 Tottenham

3 – Harry Kane

2 – Danny Rose

1 – Erik Lamela

 

Macam mana team korang? Ada tak player yang dapat point bonus ni?  Hehehe…

Sementara itu ;


LIGA FANTASY RILEKLAH

Seperti yang korang sedia maklum, kitorang ada buat Liga Fantasy untuk semua pembaca Rileklah.com dan akan ada 3 pemenang untuk setiap bulan. Untuk bulan Ogos, pemenang boleh rujuk di posting kami di Facebook.

 

Kalau korang nak join, boleh lagi. Jangan risau, format hadiah liga kitrorang ni adalah bulanan. Jadi, setiap bulan akan ada pemenang berbeza.

 

Kalau nak join, masukkan code ini : 1094348-245657

HADIAH BULAN SEPTEMBER

Untuk bulan September, dengan besar hati kitorang nak umumkan yang hadiah untuk 3 top manager bulan September ialah voucher satay daripada ABAMSATAY.

emenang petama akan menerima voucher untuk 600 cucuk, kedua 300 cucuk dan ketiga 100 cucuk.

Untuk pengetahuan korang, ABAMSATAY ni adalah ‘specialist’ dalam menyediakan satay untuk event dan acara-acara keramaian. Misalkata birthday party ke, kenduri ke. Kalau korang nak tempah satay dengan ABAMSATAY ni, boleh jugak, call je : 017 254 6869

p/s: Jangan lupa like dan follow page kami di Facebook untuk dapatkan update berkenaan Liga Bola Fantasy Rileklah ni ye...