15 Iklan Hari Raya Terbaik 2018




Mungkin nampak agak pelik untuk tengok iklan tapi iklan raya memang sentiasa di tunggu-tunggu. Kalau dulu iklan raya dari Petronas memang sentiasa di nantikan. Iklan arahan Arwah Yasmin Ahmad antara yang paling tidak boleh di lupakan. idea dan jalan cerita sentiasa terbaik sampai boleh virai untuk raya seterusnya. 

Untuk tahun 2018 aku rasa paling banyak iklan raya yang muncul, so far dah lebih 20 iklan raya yang bertebaran di youtube, kualiti banyak yang boleh di anggap iklan bergred A.

Pada tahun 2017 iklan raya terbaik pilihan kami ada dari TNB.

Iklan Raya TNB 2017 - Dugaan Raya Aida - #DugaanRaya

15 iklan raya pilihan kami di rileklah tahun ni adalah...

15. Iklan Raya HABIB 2018 - Dalam Hati Opah #RantaianKasih

14. Filem Pendek Raya 2018 - Telekung Siti Khadijah

13. Iklan Raya 2018 - Raya Chin (Star Media Group)

12. Iklan Raya Digi 2018

11.  "Kalau Ibu Masih Ada" IKLAN RAYA 2018 SINGAPORE

10. Takbir Senja

9. #PETRONAS Hari Raya 2018 - Misi Riuh Raya!​

Nak tengok iklan raya petrionas yang lepas lepas boleh tengok dekat post ni Iklan Raya Petronas Yang Menyentuh Hati Sanubari, Mesti Ada Yang Menitis Air Mata

8. Gaya Raya Paling Ori - Filem Pendek Astro Raya 2018

7. Kuih Habuk Mak | A Traveloka Film

6. Samsung - Raya Last Minit

5. Iklan Raya Yeo's 2018 | Ramadan Terbaik Syawal

4. Filem pendek raya Hot FM - Mana Angah?

3. Geng Sakat Raya (Yakult Raya 2018)

2. Riang Raya Tune Talk - Raya Bersama Mak Ngah Lipstik

1. TNB Raya 2018 - Rumah Epik Fantastik

Itu dia untuk tahun ini sekali lagi iklan dari TNB menjadi pilihan kami. Suasana yg meriah dah sangat nostalgia membuatkan iklan ini nampak hari raya sangat. Sebenarnya banyak iklan raya tahun ni yang best best tapi min senaraikan 15 sahaja...  Bagi korang iklan mana paling best untuk tahun ni?

Ok last min belanja iklan dari Indonesia. Boleh tahan..

IKLAN GOJEK - Mencari Pahala