Ayat Pick Up Line Coach Yin Untuk Nur Sajat, Tapi Kenapa Netizen Pulak Yang Geli?



Ada sahaja tingkah laku "pasangan romaktik" ni jadi perhatian netizen. Namun setiap tingkah laku yang di lakukan oleh Nur Sajat dan kekasih hatinya Coach Yin sentiasa di anggap negatif hingga menimbulkan ketidaksenangan oleh rakyat Malaysia.

Terbaru sekali lagi nama pasangan sejoli ini hangat di sebabkan ayat pick up line yang ungkapkan oleh Coach Yin kepada Sajat mengundang rasa geli dalam kalangan netizen. 

Sekali imbas memang cukup manis, hingga boleh dapat diabetis tapi lain pula padangan dari netizen. 

Min pun tak faham lah apa kena dengan netizen ni. ada saja tak kena. Korang gi follow Sajat pastu bila tengok post di akorang kecam pula. Kalau nak kecam baik jangan follow. Kecewa betul min dengan netizen ni. kenapalah hati tu gelap sangat. Asyik nak membawang jer.

Jom kita usha sikit apa pick up line oleh Coach Yin untuk Nur Sajat tu..

 

Semanis manis kueh di tangan awk.manis lagi senyuman awk di mata sy☺️

A post shared by Coachyin (@coach_yin) on

so sweet kan..