Disebalik Gambar di Instagram Dan Kenapa Ianya Tidak Boleh Dipercayai




Zaman sekarang masing-masing berlumba-lumba untuk hasilkan gambar terbaik di Instagram. Bermacam-macam applikasi digunakan untuk menghasilkan gambar yang menarik. Tidak kurang juga sesetengah gambar yang kelihatan cukup luar biasa sebenarnya memerlukan usaha yang lebih sehingga boleh membahayakan nyawa sendiri.

Tahukah anda kebanyakkan gambar-gambar menarik di Instagram sebenarnya sandiwara sahaja? Realiti dan keadaan yang sebenar bagaikan jauh panggang dari api. 

Kalau tak percaya jom tengok contoh-contoh disebalik tabir gambar-gambar terbaik di Instagram.

Ini pula aksi-aksi yang merbahaya semata-mata untuk dapatkan shoot yang terbaik. 

 

Our next destination is East and Southeast Asia #selfie #asia

A post shared by Ꮖ Ꮩ Ꭺ N & Ꭺ N Ꮹ Ꭼ Ꮮ Ꭺ (@__elevation__) on

 

 

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

 

 

PSA: Sharks are cute and can nibble at times if not careful 🐠

A post shared by ♥ Katarina Elle Zarutskie ♥ (@katarinazarutskie) on

Demi untuk dapatkan shoot bersama jerung, kan dah kena gigit. 

Selain aksi berbahaya dan editing yang power jom kita tengok gambar-gambar di Instagram secara expectation vs reality!

Rxpectation

Reality

Ini selalu terjadi bila travel di tempat-tempat tumpuan pelancong. Yang hairannya bila gambar yang diupload di Instagram cantik dan sepi jer.