Video Terlampau Syafiq Kyle Viral di Twitter Dan Dijual Dengan Harga RM20



Baru je nama nak naik dah terpalit dengan kontroversi. Semalam kecoh tentang video pelakon popular Syafiq Kyle yang di katakan sudah viral di media sosial. Di dalam video tersebut menunjukkan aksi tidak senonoh Syafiq Kyle yang di katanya sedang video call dengan gadis bernama Mira.

Menerusi video tersebut ia menyaksikan lelaki berkenaan sedang berbual tentang perkara yang tidak senonoh selain dia mengajak wanita itu untuk melakukan hubungan seks sekiranya mereka berjumpa.

Video berdurasi kira-kira dua minit itu mula tersebar dan menjadi perbincangan hangat termasuklah ada pihak yang berhasrat menjual versi penuh kepada netizen.

Terdapat pemilik akaun Instagram turut mendakwa memiliki dua lagi video sambungan dan menawarkan untuk dijual kepada sesiapa yang berminat dengan harga RM20.00

Sementara itu, rata-rata peminat mula meminta penjelasan daripada aktor berkenaan tentang kesahihan video tersebut.

Pihak pengurusan Syafiq yang dihubungi memberitahu belum bersedia memberikan sebarang kenyataan kepada media.

Video berkenaan turut memaparkan Syafiq memegang alat sulitnya untuk dipertontonkan kepada wanita berkenaan.

ps: Korang dah tengok ker? Jangan tengok tau bulan-bulan puasa ni.