9 Tanda-Tanda Lelaki Masih Teruna Atau Tidak

GAYA HIDUP
February 26, 2018 - 12:02 PM


Kebiasaannya wanita seringkali dikaitkan dengan “masih dara atau tidak?”, ini kerana ramai yang menggangap dara atau perawan amat penting bagi menunjukkan kesucian seorang wanita sebelum berumahtangga. Dara mudah dikesan semasa bersama dimalam pertama perkahwinan, ini kerana wanita yang masih dara akan sedikit gugup dan mungkin menangis kesakitan disaat “pecah dara” akibat penetrasi zakar suami.

Tetapi bagaimana pula dengan lelaki kerana mereka tiada tanda-tanda sudah hilang teruna? Adakah hanya wanita perlu menjaga kesucian sebelum berumahtangga. Usah gusar wahai sista, kerana penulis akan kongsikan rahsia besar bagaimana untuk mengesan seseorang lelaki masih teruna atau tidak, dipetik dari melvister.com :

1. Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita.

2. Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.

3. Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja.

4. Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku.

5. Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya.

6. Lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasangannya.

8. Lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.

9 tanda ni tak semestinya betul tapi lelaku teruna biasanya akan buat 9 perkara ni. Maklumlah malu-malu sikit bila berhadapan dengan perempuan sebijik macam admin. heheh

PS: Gambar sekadar hiasan!!