Menangi Sepasang Tiket Tayangan Perdana Filem Seram Down a Dark Hall 2018

August 03, 2018 - 06:26 PM


Berita baik buat pembaca setia rileklah.com kami akan hadiahkan tiket 30 premiere untuk menyaksikan filem seram terbaru Down a Dark Hall. 

Jom tonton Tayangan Premiere Down a Dark Hall! Khas buat pembaca rileklah.com anda berpeluang untuk menyaksikan filem ini pada 16 Ogos 2018 jam 9.15pm di TGV Cinemas 1 Utama.

Setiap pemenang akan diberi sepasang tiket Down a Dark Hall. Sebuah filem yang penuh dengan aksi seram yang sungguh suspen dan pastinya membuat anda tidak senang duduk. 

Kami percaya, mesti ramai peminat filem seram menantikan tayangan untuk filem ini kan? Jom saksikan sedikit trailer dahulu. 

Filem ini dibintangi oleh beberapa bintang filem ternama seperti AnnaSophia Robb, Uma Thurman, Taylor Russell dan Isabel Fuhrman.

Diadaptasi dari novel terlaris berjudul Down a Dark Hall karya Louis Duncan pada tahun 1974, Down a Dark Hall merupakan sebuah filemterbaru 2018 dengan genre drama fantasi dan thriller. Filem ini dihasilkan oleh Rodrigo Cortes yang terkenal dengan filem Buried, manakala penulis skrip pula oleh Chris Spalling dan Michael Goldbach.

Kit Gordy (AnnaSophia Robb), seorang pelajar baru di Blackwood Boarding School yang eksklusif. Sekolah itu hanya mempunyai empat pelajar saja, selain dirinya, pelajar lain adalah Sandy, Ruth, dan Gina. Kit Gody  lakonan AnnaSophia Robb pun mulai berasa curiga dengan sekolah tersebut dan ternyata ianya menyimpan sesuatu kuasa supernatural alam hitam. Watak antogonis dalam filem ini adalah Madame Duret. Apa sebenarnya yang diinginkan Madame Duret dari Kit?

Jom saksikan sendiri di pawagam.

TAYANGAN PERDANA FILEM DOWN THE A DARK HALL

Kami ingin memberikan 30 tiket untuk pembaca rileklah.com dan pembaca hendaklah menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Tayangan ini akan di adakan pada:

Tarikh: 16 Ogos 2018 (Hari Khamis)

Tayangan Filem:  9.15mlm

Tempat: TGV Cinemas 1 Utama.

Berminat? Senang sahaja. Boleh isi detail anda di google form di bawah ini. Pemenang akan di pilih secara rawak. Sebelum itu, jangan lupa SHARE post ini dan TAG 3 orang rakan anda untuk penyertaan. 

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere Down A The Dark Hall di TGV 1 Utama.

Jumpa di sana!

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video