Jualan Gudang dan Penghabisan Stok Pilihan Rileklah - November 2018

November 15, 2018 - 04:13 PM


Mari akak, mari abang kalau terpelas peluang jualan murah online 11 November lepas tak perlu risau. Jualan gudang sentiasa ada. Disini kami bagi 5 jualan gudang yang pada kami berbaloi pegi untuk bulan November 2018.

1. Thundermatch Warehouse Sale

Kepada yang gila barang komputer dan IT tu Thundermatch sendang mengadakan jualan gudang di cawangan mereka di Jaya Shopping Centre. Penjimatan sehingga 80% dari harga asal untuk peralatan dan pakaian sukan Golf terpilih. Berlangsung dari 23 hingga 25 November 2018.2. Coleman Year End Sale
Ni sale yang dinanti-nantikan oleh kaki camping dan outdoor. Dari cooler ke khemah, kelengkapan outdoor, backpack, grill dan bbq semua lah ada. 29 November - 2 December. Dia buat di Wah Kong Corporation, Seksyen 16, Shah Alam. Toksah risau, parking percuma.

3. Home Fix Clearence Sale
Khusus di Home-Fix cawangan MyTown Shopping Centre di Cheras sedang berlangsung jualan penhabisan stok. Dari 3 November sampai 31 Disember 2018. Diskaun sehingga 70%. Sesiapa yang dekat sana boleh le singgah.

4. TCE Baby Expo
Kepada ibubapa anak-anak kecil ataupun yang bakal menimang cahaya mata TCE Baby Expo memang terbaik untuk anda. Pelbagai jenama dan produk keperluan bayi dan kanak-kanak ditawarkan. Bertempat di Midvalley Exhibition Centre dan berlangsund pada 24 & 25 November ini memang banyak barangan dan tawaran istimewa.

 

Kalau korang ada tahu menahu jualan gudang atau murah yang best sila beri tahu kami. Kita kasi kongsi benda yang baik.

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video