Jualan Warehouse di Citta Mall Tawar Barangan Sukan Berjenama Serendah RM199!

August 30, 2017 - 06:41 PM


Kali ini Citta Mall menganjurkan jualan Warehouse untuk semua barangan sukan dengan brand yang berjenama dan pastinya harga super duper murah. Macam yang kita sedia maklum barangan sukan yang berjenama ini sangat mahal kalau nak dibeli di butik-butilk sedia ada. 

Jadi inilah masanya untuk serbu jualan barangan sukan. Menariknya setiap minggu akan ada stok baru dalam jualan. Kira up to date lah. Mana nak dapat barangan branded macam ni harga murah? Lepas tu barangan bukan stok lama-lama. Banyak barangan baru-baru pulak tu.

Lagi satu jangan risau. Ini barang bukan ciplak punya. Semua ori beb. Untuk barang dari Nike pun dari authorised dealer. Barangan berkualiti tinggi dengan harga di bawah market price!!!                       

Daripada korang beli di butik-butik berjenama baik datang serbu kat sini. Shopping until your drop orang kata.

 

Jualan ini bermula pada 10 Ogos 2017 sehingga 17 September 2017. Bertempat di Citta Mall S-20 to S-23, 2nd floor. 

Ia akan berlangsung dari pukul 12 pm hingga 9 pm di Tingkat 2, Citta Mall, No1, Jalan PJU1A/48, PJU 1A, Ara Damansara Petaling Jaya.

Pelbagai tawaran hebat diberikan pada harga tak masuk akal bagi semua jenis barangan sukan terdiri pelbagai jenama termasuk Nike, Adidas, Asics, Puma dan banyak lagi.

Bagi sesiapa yang minat Nike pula jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Nike Air Max sekarang dengan harga RM199 sahaja.  

Ayuh sama-sama kita bangkit dapatkan barangan suka yang berjenama dengan harga yang tidak masuk akal ini. Tawaran ini hanya berlansung untuk masa yang terhad sahaja. 

 

 

Dengan setiap pembelian RM300 keatas anda layak mendapat Voucher bernilai RM50 dan pembelian RM200 keatas anda boleh dapat RM10 Voucher. Walau bagaimana pun Voucher hanya boleh di gunakan untuk pembelian secara online di  http://www.sportsclick.my/

Branded Sports SALE

  • Tarikh: 10 Ogos 2017 - 17 September 2017
  • Masa: 12pm-9pm
  • Alamat: Citta Mall,S-20 to S-23, 2nd floor, No 1, Jalan PJU 1A, Ara Damansara,Petaling Jaya.

Google maps : [Klik Sini]

Waze: [Klik Sini]