HOTEL
Kecoh Kes Pelanggan Vs Cocohut Beach Resort Pulau Perhentian! Ini Pandangan Kami
HOTEL
Seperti kita tahu, sektor pelancongan domestik di negara kita sudah mula di buka buat warganegara Malaysia dan mereka yang berada di dalam negara ini setelah beberapa bulan berehat akibat pandamik
16 Penginapan 'Rare' Yang Korang Boleh Enjoy Untuk Cuti-Cuti Malaysia!
HOTEL
Siapa dekat sini yang nak join kempen 'Tahun Melawat Malaysia 2020' sebagai tanda sokongan kita sebagai rakyat negara ini?
Selamat Tinggal Berjaya Tioman Resort!
HOTEL
Mesti ramai antara kita terutama para traveller yang suka bercuti di hotel menarik tepi pantai, terkejut dengan perkhabaran terbaharu yang dilaporkan media baru-baru ini mengenai penu
Jom Bercuti Nogori, Banyak Hotel Popular Tawar Diskaun Bermula 50 Peratus!
HOTEL
Bermula esok, aktiviti rentas negeri dan pelancongan domestik akan dibenarkan berkuatkuasa di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).
Satu-Satunya Hotel 5 Bintang Di Sandakan, Four Points By Sheraton 'Gulung Tikar'
HOTEL
Tidak dinafikan sektor pelancongan dan perhotelan antara bidang yang terkesan teruk akibat pandemik COVID-19 kerana sekatan kemasukan pelancong tempatan dan luar negara.
Hotel Di Beijing Dah Boleh 'Check In', Asal Tetamu Negatif COVID-19
HOTEL
China sebagai negara yang mencetuskan pandemik COVID-19 dan paling awal berdepan pemulihan wabak itu kini semakin menjalani kehidupan normal.
Ciel Tower, Dubai Bakal Jadi Hotel Tertinggi Di Dunia
HOTEL
Pada tahun 2018, Gevora Hotel di Dubai setinggi 75 tingkat mencecah 356 meter dinobatkan sebagai hotel tertinggi di dunia oleh Guinness World Record.
'Frontliners' Hospital Dijamu Makan Tengah Hari, Setiap Hari Oleh Ancasa Hotel KL
HOTEL
Bagi menghargai pengorbanan dan komitmen tinggi pekerja barisan hadapan atau 'frontliners' yang bertungkus-lumus berkhidmat demi keselamatan rakyat Malaysia
Hotel Mesra Muslim Terbaik Di Dunia, Salah Satunya Siap Ada Pantai Persendirian Untuk Wanita
HOTEL
Sebagai seorang pelancong beragama Islam, kita mungkin sering berdepan dengan beberapa cabaran ketika bercuti ke luar negara terutama dari segi pencarian makanan halal.
Nak Rasa Tidur Kat Istana Zaman Kesultanan Melayu Melaka? Jom Stay Di Hotel Mudzaffar!
HOTEL
Macam kita semua tahu Melaka popular dengan jolokan Bandaraya Bersejarah kerana negeri itu kaya dengan cerita serta kehebatan zaman Kesultanan Melayu Melaka dahulu kala.
Lapangan Terbang Soekarno-Hatta Tawar Penginapan Hotel Kapsul & 'Sleeping Pod'
HOTEL
Meskipun semalam Indonesia telah mengumumkan bahawa 2 rakyatnya disahkan positif COVID-19 serta menjadikannya kes pertama di negara keempat paling padat penduduknya di dunia itu, namun in
Keunikan Hotel Ais Sweden, Hotel Yang Akan Dibina Pada Musim Sejuk, Cair Pada Musim Panas
HOTEL
Setiap tahun, sekitar 50,000 pengunjung akan mengunjungi sebuah hotel yang dibina menggunakan ais di Stockholm ini.
Jom Kita Tengok Airbnb Yang Menjadi ‘Wish-Listed’ Terbanyak Setakat Ini
HOTEL
Bermula dengan menyewakan tilam angin mereka di sebuah apartment di San Francisco untuk USD80 satu malam, pengasas bersama Airbnb Brian Chesky dan Joe Gebbia kini mempunyai perusahaan yang mempunya
Hype Motorsport PD - Hotel Butik Resort Pertama Di Asia Berkonsepkan Permotoran
HOTEL
Kalau korang peminat bidang permotoran atau sukakan penginapan berkonsep unik dan agak luar biasa --- mungkin korang boleh cuba bercuti ke Port Dickson serta bermalam di HYPE MOTORSPORTS HOTEL
Goreng Pisang Cheese Tu Dah Biasa, Ini Hotel Bertemakan Cheese! Betul Rare!
HOTEL
Sebuah hotel bertemakan keju (cheese) telah dibuka di London dan peminat cheese dari seluruh dunia kini boleh tidur ‘beralaskan’ keju!
Bercuti Dengan Bergaya Di Lift Bali – Hotel Eco Pelancongan Terbaru!
HOTEL
Lift Bali merupakan sebuah hotel butik yang juga merupakan sebuah eksperimen bagi mengurangkan kesan terhadap persekitaran disebabkan pelancongan di Bali.
The Nautilus Resort Bakal Dibuka Di Langkawi Menjelang 2023
HOTEL
Pulau peranginan bebas cukai, Langkawi bakal memberi lebih banyak pilihan penginapan mewah kepada pelancong tempatan dan antarabangsa yang datang bercuti ke pulau lagenda itu.
Percutian Hujung Minggu Penuh Ketenangan di Shangri-La Rasa Sayang Resort & Spa Penang
HOTEL
Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa merupakan salah satu hotel 5 bintang di Penang yang menawarkan penginapan mewah hasil kombinasi percutian ala-ala tradisional yang penuh bersejarah dan dik
Berita Baik! Hotel Di Langkawi Tawar Diskaun Hingga 70 Peratus
HOTEL
Tak dinafikan industri pelancongan negara kita antara yang terjejas teruk akibat penularan wabak Koronavirus atau sekarang dipanggil COVID-19.
Nak Penginapan Yang 'Rare' Di Cameron Highlands, Anda Kena Cuba Stay Di A'Moss Farmstay Ini!
HOTEL
Cameron Highlands sememangnya salah satu destinasi percutian yang selalu menjadi pilihan pengunjung tempatan dan antarabangsa bagi merasai suasana kedinginan tanah tinggi di negara kita.

Pages