HOTEL
3 Hotel Dan Homestay Terbaik Dan Unik di Semboku City, Akita, Jepun!
HOTEL
Dalam merancang sesuatu trip, tempt tinggal juga memainkan peranan yang penting untuk di menjadikan trip korang lebih awesome.
Istana Lama Penyeri Terrapuri Heritage Village, Setiu, Terengganu
HOTEL
Terrapuri (The Land of Palaces) menampilkan rumah – rumah klasik yang mempunyai ciri-ciri seni binaan tradisional.
Mencari Lokan Dan Kepah, Aktiviti Menarik Ditawarkan Oleh Peladang Setiu Agro Resort
HOTEL
Dahulunya dikenali sebagai Taman Rekreasi Peladang Setiu, resort yang mula beroperasi sejak tahun 1999 ini menawarkan penginapan chalet berkonsepkan rumah melayu dan juga 28 unit rumah bertingkat d
Hotel Mewah Berbentuk Bakul Piknik Bakal Dibuka Di Ohio Tahun 2020
HOTEL
Ini bukan bakul untuk dibawa pergi berkelah ya, tetapi bakal menjadi sebuah hotel mewah yang akan dibuka pada tahun hadapan!
Jom 'Weekend Getaway' Ala-Ala Koboi Red Indian!
HOTEL
Bagi korang yang tak ada idea nak 'weekend getaway' ke mana yang dekat dengan Kuala Lumpur, mungkin korang boleh pergi bercuti ke destinasi popular Port Dickson.
5 Hotel Tertua Di Dunia, Masing – Masing Ada Sejarah Tersendiri
HOTEL
Setiap destinasi,sesetengah dari kita pasti akan suka atau ‘kejar’ cerita disebalik tempat tersebut dan pastinya di setiap destinasi kita akan cari tempat penginapan.
Wow, Cantik Resort 'Glamping' Dekat Bintan Ni, Patut Jadi Buruan Instagrammer!
HOTEL
Siapa dekat sini pernah terfikir atau mengidam untuk bercuti ke Pulau Bintan, Indonesia?
Unik Dan Menarik! Satu – Satunya Hotel Di Asia Dengan Tanaman Padi Untuk Dituai
HOTEL
Rantau Asia sering kali mejadi tumpuan pelancong disebabkan persekitaran alam semulajadi, selain ‘lari’ dari musim sejuk dan matawang yang rendah.
Homestay Di Labuan, Salah Satu Berada Di Perkampungan Air
HOTEL
Digelar sebagai ‘Permata Borneo’, Labuan kalau nak ikutkan sejarah merupakan sebuah pulau yang menjadi rebutan suatu ketika dahulu.
[Hotel Review] Lazenda Hotel, Labuan
HOTEL
Lazenda Hotel merupakan sebuah hotel yang terletak di Lazenda Centre, Jalan OKK Abdullah, Labuan dan kalau tengok dari segi kedudukan, boleh dikatakan ianya berdekatan dengan Pusat Bandar Labuan.
[Hotel Review] Palm Beach Resort & Spa, Labuan
HOTEL
Penerbangan dua jam setengah dari Kuala Lumpur atau 30 minit dari Kota Kinabalu Sabah akan menemukan kita dengan salah satu daripada 3 Wilayah Persekutuan yang ada di Malaysia iaitu Wilayah Perseku
5 Homestay Terbaik Untuk Dikunjungi, Dekat Je Dari KL!
HOTEL
Kalau anda perasan antara satu keunikan dan keistimewaan Malaysia adalah kawasan luar bandar atau "kampung" yang cantik serta mendamaikan.
Peluang Travel Jimat di Hong Kong! Kini Harga Bilik Serendah RM38 Semalam
HOTEL
Baru-baru ini Hong Kong dilanda protest yang cukup hebat oleh penduduk Hong Kong yang telah menyebabkan industri pelancongan terjejas dengan teruk di sana.
5 Hotel Butik Unik & Menarik Di Bandung
HOTEL
Selain pulau-pulau yang terkenal di Indonesia, pelancong terutama dari Malaysia juga sering menjadikan Kota Bandung di Jawa Barat sebagai pilihan destinasi percutian mereka.
Hotel Komersial Pertama Di Angkasa Lepas Mula Dibuka Tahun 2025!
HOTEL
Kalau dulu siapa yang terfikir untuk menginap atau bermalam di ruang angkasa lepas. Tetapi korang mesti tak percaya yang 'idea gila' itu bakal menjadi kenyataan tidak lama lagi!
5 Hotel Di Thailand Yang Korang Takkan Percaya Ia Wujud!
HOTEL
Tidak dapat dinafikan, Thailand sememangnya sering menjadi pilihan untuk pelancong Malaysia dan antarabangsa menjadikannya sebagai destinasi percutian kegemaran mereka.
Hampir RM30 Ribu Lesap, Tempah Villa Mewah Yang Tidak Wujud Di Booking.com
HOTEL
Percutian 12 sekawan berasal dari Perancis nampaknya berakhir dengan kekecewaan selepas vila mewah yang ditempah mereka untuk percutian dua minggu di Croatia hanyalah sebidang tanah kosong!
Hotel Di Norway Ini Bakal Bina Kolam Renang Tergantung Dari Tepi Tebing!
HOTEL
Sejak kebelakangan ini bermacam-macam rekaan kreatif kolam renang infiniti dilakukan bagi meraih perhatian dan kunjungan para pelancong di seluruh dunia.
[Hotel Review] Royale Chenang Resort, Langkawi
HOTEL
Walaupun nama resort ini adalah Royale Chenang, tapi ia bukan terletak di Pantai Chenang, tetapi di Pantai Tengah, Langkawi.
Senarai 10 Resort Terbaik Di Pulau Tioman
HOTEL
Bagi yang merancang untuk bercuti ke destinasi pelancongan popular di Pahang iaitu Pulau Tioman, anda tidak perlu risau tentang soal penginapan.

Pages