Jepun
7 Jenama Yang Lebih Murah Dan Berbaloi Dibeli Jika Ke Jepun
TIPS TRAVEL
Selain pelbagai tarikan menarik yang boleh diterokai, Jepun juga merupakan salah satu negara yang terkenal dengan pelbagai barangan berjenama yang berkualiti dan harga yang boleh diterima akal.
Jangan Ambil Gambar Sesuka Hati Jika Travel Ke 5 Negara Ini
TIPS TRAVEL
Apabila travel ke sesuatu tempat kita sebagai pelancong sememangnya tidak lekang dari mengambil gambar untuk dijadikan sebagai kenangan.
Ketahui 15 Tips Bagi Mereka Yang Pertama Kali Melawat Jepun
TIPS TRAVEL
1) Visa- tak perlu. Anda boleh stay di sana sehingga 90 hari. 2) Duit Yen - tukar di Malaysia lebih baik kerana di sana susah nak cari money changer. Kadar tukaran di sanapun mahal.
Info Ringkas Travel ke Osaka Jepun
TIPS TRAVEL
Osaka merupakan ibu negeri kepada wilayah Osaka, Jepun.
Pertama Kali Ke Jepun? Jangkakan 6 Perkara Ini
TIPS TRAVEL
Jepun merupakan salah satu destinasi popular dalam kalangan traveller dari Malaysia. Baik yang pergi untuk main salji, mahupun untuk mengagumi keindahan bunga sakura mekar.
Sebelum Melancong Ke Jepun, Ini 7 Perkara Yang Korang Perlu Tahu
TIPS TRAVEL
Jepun antara negara yang bersih, selamat, cantik dan penuh dengan sejarah didalam dunia ni. Jepun juga antara Negara yang penuh beradat dan etika.
Ini Adalah 5 Tempat Terbaik Untuk Anda Yang Nak Travel Solo
TIPS TRAVEL
Bila sebut pasal travel, mesti masing-masing ada gaya travelling tersendiri. Ada yang suka main redah, ada yang suka explore, ada yang perlukan proper planning dari A sampai Z.
10 Tip Santai Ketika Melancong Ke Jepun
TIPS TRAVEL
Melancong ni memang seronok. Tetapi sebelum melancong tu kena lah buat persiapan sikit. Nak main redah je boleh tapi ilmu mesti penuh di dada.
Melancong Ke Korea dan Jepun? Ini Mungkin Beberapa Masalah Bakal Anda Tempuhi
TIPS TRAVEL
Pernah ke Jepun dan Korea? Atau sedang merancang untuk ke sana? Ini mungkin beberapa masalah yang pernah atau bakal anda lalui.