[VIDEO] Wow! Viral Lelaki Didakwa Mirip Menantu PM9 Dicium Teman Lelaki Dalam Lif

VIRAL
November 23, 2022 - 12:17 PM


Belum reda dengan bahang pasca Pilihan Raya Umum 15 (PRU15), kemudian rakyat pula dibiarkan ternanti-nanti dengan 'Kerajaan Tergantung' tanpa mengetahui siapa gerangan Perdana Menteri ke-10.

Kini muncul satu lagi kontroversi apabila video 'panas' melibatkan seorang lelaki yang didakwa mirip menantu kesayangan kepada Perdan Menteri ke-9 iaitu Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh pengguna Twitter memaparkan lelaki didakwa mirip pereka fesyen terkenal, Jovian Mandagie bersama seorang lelaki yang dikatakan 'teman lelakinya' di dalam sebuah lif.

Menurut caption di Twitter berkenaan, video berkenaan didakwa bertarikh 27 Mei 2019 telah ditularkan oleh Edisi Siasat di Telegram sehari sebelum PRU15 berserta pesanan ini:

“Rakaman CCTV menantu kesayangan [beep] di DoubleTree Hotel JB. BF dia nak bercumbu tapi tak jadi sebab [beep] perasan CCTV atas kepala”

Menerusi rakaman video CCTV itu dapat dilihat lelaki yang didakwa teman lelaki Jovian itu cuba membuat aksi songsang dengan mencium leher Jovian.

Manakala di ruangan komen ada netizen yang nyata terkejut dengan video berkenaan, namun ada juga yang mendakwa mereka sememangnya telah lama mengetahui 'hubungan terlarang' tersebut.

Bagaimanapun setakat ini belum dapat dipastikan bahawa lelaki dalam video itu adalah benar-benar Jovian seperti yang didakwa ataupun mungkin hanya pelanduk dua serupa sahaja.

Taktik menyebarkan video 'panas' seperti itu di kala negara sedang mengalami pelbagai 'drama' politik pastinya mempunyai tujuan tertentu oleh pihak yang sengaja ingin mengeruhkan keadaan.

Sumber: Twitter FWB et cætera

 

 

 

 

Destination: