Jom Tukar Barangan Kecantikan Sempena Promosi Terbaru Sasa!



Berita baik untuk u’olls yang barangan make up dah nak habis atau tak sesuai. Sempena bulan Oktober ni, jenama barangan kecantikan Sasa ada buat satu promosi yang pada I’olls sangat berbaloi dan tak boleh dilepaskan.


Hujung minggu ini, sempena promosi Awesome Savings October, Sasa ada buat satu promotion tau. Yang mana korang boleh TUKAR barangan kecantikan korang kepada yang BARU. Syaratnya senang, bawak je botol produk kecantikan yang ada dekat rumah tu, dan pergi ke Sasa. Korang akan dapat potongan 40% untuk barangan kecantikan terpilih.

Berbaloi kan?

Jom tengok produk-produk yang u’olls boleh grab pada 20 – 21 haribulan Oktober nanti. p/s : untuk cawangan-cawangan Sasa di Kedah, Kelantan dan Johor, promosi pada 19 & 20 Oktober 2018 ye.


#1. Cyber Colors Auto Eyebrow Pen – RM15 (Harga Asal : RM28.20)

  • Eyebrow Pen daripada Cyber Colors ni memang produk best seller tau! Sangat mudah nak guna pada kening u’olls dan yang paling best, dia boleh tahan selama 24 jam! Orang kata cinta tu dari mata turun ke hati kan, beli lah satu, mesti kening korang on point nanti!

#2. Cyber Colors 3 In 1 Eyebrow Pen (Assorted Colors) – 2 @ RM59 (Harga Asal : RM71.60)

  • Produk ni didatangkan dengan powder applicator tau, jadi memang u’olls dapat bentukan kening dengan senang. Tak adelah jadi macam Sin Chan nanti. Hehehe…

#3. Color Combos Super Fine Liquid Duo Eyeliner – RM 29.90 (Harga Asal : RM63.10)

  • Macam mana nak dapat pointy eyes kalau mata eyeliner tak tirus kan. Ini caranya u’olls. Eyeliner yang tirus hujungnya. Kalau u’olls minat solekan mata tajam ni, eloklah simpan satu dalam beg. Semudah ABC je nak dapatkan mata ‘tajam’.

#4. Cyber Colors SPF 50PA+++ Rosy Glow CC Cushion – Beli 1 PERCUMA 1 (Harga Asal : RM197.10 satu)

  • Salah satu produk best seller daripada Cyber Color ni, CC cushion dia membolehkan kulit u’olls nampak glowing selain dia akan melembabkan kulit. Jadi tak adalah kulit tu kering dan kusam. Apa yang best adalah, dia ada SPF 50PA +++ lagi. Sangat sesuai kalau u’olls kerja sama ada di pejabat atau luar.

#5. Cyber Colors SPF 35PA +++ Black Pearl Essense Veil Nude Foundation – RM120.00 (Harga Asal: RM272.60) 

  • Foundation ni sesuai kalau u’olls nak dapatkan kesan make-up menyeluruh pada muka. Pati Mutiara hitam yang ada dalam produk ni membolehkan kulit terasa lembut bak sutera, cewah! Selain sebagai foundation, dia boleh jadi sun block jugak tau, sebab ada SPF35PA + + +.

#6. Kiss Me Volume Control Mascara – RM28.25 (Harga Asal : RM47.08)

  • Nak dapatkan kesan bulu mata lentik dan panjang? Jangan pening-pening kepala, dapatkan je produk Kiss Me Volume Control Mascara ni. Sekali letak je, dah nampak panjang. Paling best, dia tak akan jadi comot. Kalau berpeluh dekat pejabat, atau menangis tengok cerita Korea ke, tak adalah jadi macam panda nanti. Hehehe…

#7.   MKUP Happy Makeup Day Foundation – RM31.11 (Harga Asal: RM51.85)

  • Dah la saiz kecik, boleh dibawak kemana-mana pulak tu. Dengan formula yang boleh meratakan foundation dengan mudah. Memang senang nak digunakan. Apa yang best, dia boleh dijadikan concealer jugak! Boleh ‘sorok’ lingkaran gelap bawah mata tau. Tips dia, kalau nak jadikan concealer, beli warna satu tona lebih cerah dari foundation yang kita selalu guna.

#8.  MKUP Happy Makeup Day Lips & Cheek Stick  – RM31.33 (Harga Asal: RM51.85)

  • Lepas ni, dah tak payah nak bawak banyak-banyak barang dalam beg dah. Dengan produk ni, dia bertindak dua dalam satu. Pada pipi boleh, guna dekat bibir lagilah boleh.

#9.  MKUP Happy Makeup Day V Shape Contour & MKUP Happy Makeup Day Highlighter  – RM31.33 each (Harga Asal: RM51.85)

  • Nak dapatkan v shape pada muka, senang je. Guna teknik contoring. Dengan adanya MKUP V Shape Contour ni, dengan mudah kitab oleh dapatkan V shape. Nak nampak macam KimK, guna highlighter sikit untuk naikkan hidung dan bahagian cheekbone tu.

#10. Wet N Wild Photo Focus Foundation – RM 22.56 (Harga Asal: RM37.60)

  • Jenama dari Amerika ni memang tahu citarasa gegirls sekarang. Dengan adanya foundation ni, kita sentiasa bersedia untuk bergambar. Nampak flawless u’olls.

#11. The Balm Nude Beach Eyeshadow Palette – RM98 (Harga Asal : RM168.80)

  • Palete eyeshadow ni tak payah nak diperkenalkan lagi, menang banyak anugerah dalam majalah kecantikan hokkay! Dengan variasi warna yang sesuai dengan semua tona dan jenis kulit, tak hairan kenapa ramai gegirls yang suka produk ni. P.s: Produk ni hot item, sentiasa je jadi best seller dekat Sasa, masa promosi ni, apa lagi, beli cepat cepat sebelum habis okay?

Selain itu, sempena bulan kesedaran breast cancer atau Pink October ni, Sasa nak bagi voucher RM 30. Korang kena belanja RM150 dalam satu resit, dan korang akan dapat voucher RM 30 ni. Senang je kan?



Untuk pengguna Public Bank pulak, ada rebat RM20 setiap pembelian sebanyak RM250, tapi pembelian kena dibuat pada bulan Oktober sahaja (1-31 Oktober 2018).


Untuk maklumat lanjut, u’olls boleh ke Facebook Sasa ye…