Promosi Beli 1 Percuma 1 Dan Banyak Lagi Di SASA!!




Jangan risau, ini bukan clickbait. Memang SASA akan adakan promosi gempak pada 16 hingga 18 Mac ini. Tapi, diskaun dan promosi hebat ini hanya berlangsung selama 3 hari SAHAJA, bermula HARI INI!

 Jadi, jangan ketinggalan okay sebabnya ada 3 promosi gempak yang SASA adakan pada minggu ini bermula harini! 

Bagitahu kawan-kawan ye, sebabnya banyak barangan kosmetik, pewangi dan banyak lagi barangan akan diberikan potongan sebanyak 50%!

Antara promosi yang akan ditawarkan adalah BELI 1 PERCUMA 1 dan banyak lagi. Senang cerita, memang rugilah kalau korang semua tak ke SASA untuk dapatkan peluang beli belah barangan diorang yang berjenama dan berkualiti.

Ini adalah produk-produk  yang korang boleh nak tengok-tengok masa tempoh promosi tu nanti...

 

Antara pilihan kami dalam promosi Beli 1 Percuma 1 dari SASA ini adalah :

Maskara The Falsies Push Up Drama dari Maybelline

Mascara The Falsies Push Up Drama daripada Maybeline yang akan dijual pada harga RM19.95 sahaja (Normal Price RM 39.90) ataupun 

MAYBELLINE FIT ME! Concealer

Untuk menutup jerawat, bintik-bintik kecil dekat muka mahupun sorok eye-bag. Cubalah concealer daripada MAYBELLINE ni.  

 

SILKY GIRL Magic BB Powder Foundation All-in-One SPF35

Silkygirl Magic BB ALL-IN-ONE Foundation ini hanya RM9.95.

 

SILKY GIRL BB White Chiffon Powder

Untuk korang yang nak makeup yang boleh memberikan perlindungan terhadap cahaya matahari, korang boleh cuba produk Silky Girl ni, ini pun terdapat dalam promosi hujung minggu ini di Sasa. 

 

SON & PARK Air Tint Lip Cube 

RM29.30 (NP RM59.00)

 

WET & WILD Mist Lipstick

Antara produk yang terkenal digunakan oleh selibrity di UK dan Eropah, ha, kalau anda nak dapatkan bibir yang ohsem dan cantik bak artis. Cubalah nanti di promosi Buy 1 Free 1 Sasa! 

 

REVLON Ultra HD Gel Lipstick

Untuk bibir yang lagi menyerlah dan ohsem, gunalah Revlon Ultra HD Gel Lipstick ni. Terdapat pelbagai warna yang confirm buat anda terpikat. Hehe. 

 

KISS ME HR Eye Designer Extra Long Mascara

Untuk dapatkan bulu mata yang kelihatan panjang, melintik dan tebal. Korang boleh cuba produk daripada Kiss Me ni. 

 

Selain daripada promosi Beli 1 Percuma 1 tadi, korang jangan pulak ketinggalan untuk dapatkan promosi Weekend special. Sebabnya SASA  ada sediakan promosi untuk produk dibawah : 

CC Cushions daripada Cyber Colours

Untuk cushions ni pulak, korang boleh dapatkan pada harga RM80.00 sahaja. (Normal RM209).

SUISSE PROGRAMME BIO-CELLULAR OXY-WATER 150ml

BIO-CELLULAR OXY-WATER bersaiz 150ml. Harga asal adalah RM130. Untuk promosi sepanjang 3 hari, beli 2 botol pada harga RM100 sahaja! 

 

CYBER COLORS GENTLE EYE MAKEUP REMOVER

Seharian pakai makeup, mesti korang nak cari remover yang best kan. Ha, untuk promosi kali ini, SASA menawarkan remover ini dalam promosi beli 2 untuk harga RM40 (NP RM49.90/botol).

 

PERFUME

Untuk promosi minyak wangi pulak, setiap hari bermula hari ini, 16 Mac sehinggalah 18 Mac, akan ada harga promosi gempak untuk setiap jenama seperti Burberry, Chloe, Issey Miyake dan banyak lagi. 

Boleh tengok promosi dibawah ni ye.... 

 

 

- Promosi Gempak 3 Hari di SASA - 

Tarikh Promosi: 16-18 March, 2018

Promotion Location: SEMUA cawangan SASA, KECUALI Penang Design Village, Mitsui and Genting Premium Outlet

Untuk Maklumat Lanjut :

Facebook :