SHARE Dan MENANG Jam Tangan Terbaru ALBA Untuk Mereka Yang Lasak Dan Eksklusif

September 15, 2017 - 09:46 AM


 

ALBA sekali lagi tampil dengan model terbaru sempena musim panas/bunga nanti. Model terbaru ini dikata lebih tahan lasak namun masih lagi mengekalkan rekaan yang eksekutif. Model baru yang dikenali ALBA Active ini menggabungkan sentuhan keberanian dan ketahanan dengan keanggunan dan kemodenan, untuk membawa anda dari bilik mesyuarat ke dunia lasak di luar sana dengan kejituan, gaya dan kesempurnaan yang setanding.

 

Koleksi terbaru ini menawarkan 14 model baru, didahului jam tangan kronograf Active baharu yang mantap dan tersendiri. Manakala model AT3B49X, yang dicipta untuk sukan agresif dan gaya hidup lasak, menampilkan muka jam berwarna yang menarik (garis pusat 44mm) dengan peralihan warna hitam yang mencerminkan kekuatan intrinsik, kebolehpercayaan dan kegagahannya.

 

Model AS9D69X (Kiri) dan Model AT3B49X (Kanan)

 

Selain itu, model terbaru ini juga kalis air sehingga 100meter dan juga boleh berfungsi sebagai jamrandik. Tampah menarik tali keluli tahan karat dengan gaya balutan 3D,serta kancing tiga lipatan dengan pelepasan butang tekan menambahkan lagi daya tarikan untuk model terbaru ini.

 

Bagi mereka yang sukakan jam bersaiz kecil, ALBA juga memperkenalkan Model AS9D69X dengan tiga jarum yang menunjukkan jam, minit dan saat serta tarikh, membawakan permukaan lebih kecil dengan garis pusat 42.5mm. Model ini juga amat sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti lasak.

 

Jadi apa tunggu lagi? Untuk matlumat lanjut boleh ke LINK INI

 

 

Bagi mempromosikan model terbaru ini sebuah klip video yang memaparkan gaya hidup aktif dan dinamik seorang profesional muda bersama rakannya dalam melayari kehidupan dari rumah ke pejabat,di tempat kerja dan tempat bermain,siang dan malam.Menerusi aktiviti kehidupan mereka, terpancar gaya dan keserbagunaan ALBA, menjadikannya hadiah yang sempurna untuk si jejaka dan juga si gadis.

 

Klik video ini dilakonkan oleh pelakon teater Jayson Phuah dan model/ pelakon Sherlyn Seo menjadi tular dalam dunia siber.

 

 

NAK MENANG JAM TANGAN ALBA?

Boleh join contest dengan langkah-langkah mudah  yang menawarkan hadiah jam tangan dari ALBA. Syaratnya mudah sahaja. Boleh ikut langkah-langkah di bawah!  

1. LIKE Facebook ALBA Malaysia 

2. Tonton Video ALBA 

3. Share the video, copy this text (http://alba2017.appnodes.com) & tag 3 friends

Dan anda berpeluang untuk memenangi hadiah Jam tangan ALBA!!! KLIK SINI untuk join contest!