GAYA HIDUP
Setiap Kali Umum Result Peperiksaan, Pelajar Terengganu Mesti Terpaling Hebat. Ini Rupanya 3 Rahsia Dorang!
GAYA HIDUP
Setiap kali keputusan peperiksaan di Malaysia diumumkan, negeri Terengganu didapati sering mengungguli senarai negeri yang mendapat peratusan kelulusan cemerlang yang tinggi.
Duta Sheila On 7 Gerak Solo, Tinggalkan Kumpulan?
GAYA HIDUP
Antara band dari Indonesia yang masih mempunyai peminat sehingga ke hari ini, sudah tentunya Sheila On 7! Dah lama kita tak dengar berita pasal band kesayangan ramai ni kan. 
Bagi Soalan Kaji Selidik Lucah, Pelajar Dedah Pensyarah Masih Bebas Mengajar!
GAYA HIDUP
Biarpun setelah setahun melaporkan gangguan seksual yang dilakukan oleh seorang pensyarah, namun masih belum ada apa-apa tindakan dari pihak yang bertanggungjawab.
"Meraung Budak Tu!" - Guru Tadika Dera Anak Kecil Paksa Makan Cili
GAYA HIDUP
Baru-baru ini, viral di media sosial dua buah video berdurasi lima saat yang memaparkan insiden penderaan melibatkan seorang kanak-kanak lelaki berusia 3 tahun.
Murid Tahun 6 Maut Disambar Petir Ketika Menggunakan Telefon Bimbit
GAYA HIDUP
Kejadian terbaharu berlaku apabila seorang murid perempuan tahun enam maut selepas dipercayai disambar petir ketika sedang bercakap menggunakan telefon pintar dengan rakannya di Kampung Baru Sungai
Kedah Bakal Miliki Litar Lumba Bertaraf Antarabangsa!
GAYA HIDUP
Hasrat Kedah memiliki litar lumba bertaraf antarabangsa bakal tercapai selepas litar bernilai RM75 juta bakal dibina dalam tempoh terdekat.
Amboi, Sakan Syed Saddiq Menari Dalam Muzik Video Namewee Sindir 'Katak-Katak' Malaysia!
GAYA HIDUP
Siapa tak kenal dengan ahli politik muda yang lantang dalam bersuara dan sering melakukan sesuatu di luar kebiasaan pemimpin negara?
Kecoh! Kedai Nasi Itik Viral, Didakwa Hidang Makanan Dari Non Muslim!
GAYA HIDUP
Kedai yang terkenal dengan hidangan nasi itik dan ayam di Sungai Ara, Pulau Pinang didakwa sumber hidangannya diperoleh dari satu restoran non muslim.
"Ku Pinang Kau Dengan Thank You" - Pengantin 'Nervous' Ucap Terima Kasih Sebagai Lafaz Ijab Kabul
GAYA HIDUP
Sebuah klip video tular di media sosial Indonesia memaparkan seorang pengantin lelaki tersalah lafaz ijab kabul kerana terlalu berdebar semasa dinikahkan oleh bakal bapa mentuanya, lapor laman beri
"Leona Masatu Umur 12 Tahun!" - Netizen Hairan Anak Azhar Sulaiman Dituduh Jadi Perampas Suami Orang
GAYA HIDUP
Baru-baru ini, anak pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona sekali lagi menjadi bualan netizen apabila beliau telah dituduh menjalinkan hubungan sulit bersama suami orang oleh s
Jersi Lagenda Michael Jordan #23 Dilelong RM22 Juta!
GAYA HIDUP
Jersi yang dipakai legenda bola keranjang Michael Jordan ketika meraih kejuaraan terakhirnya selepas beraksi pada Permainan 1 Pusingan Akhir NBA 1998, akan dilelong pada September depan.
Demi Langsai Hutang, Seorang Ibu Sanggup Jual Anak Dengan Harga 21K
GAYA HIDUP
Memetik laporan Daily Star, wanita berkenaan yang dikenali dengan nama Nargiza telah mengiklankan anaknya semata-mata mahu mengumpul wang untuk melangsaikan hutang.
Kecoh! Seorang Pengkid Tunai Umrah Siap Berihram!
GAYA HIDUP
Kecoh di platform Twitter tentang satu pendedahan yang sangat mengejutkan dan berkait dengan agama Islam.
Tips Supaya Balik Haji / Umrah Beg 'Tak Beranak', Khas Buat Jemaah Muslimah
GAYA HIDUP
Kepada anda wanita muslimah yang bakal menunaikan umrah atau haji buat pertama kali, namun tidak tahu keperluan apa perlu dibawa dan kuantitinya sebanyak mana -- apa kata ikuti tips yang dikon
Makin Membimbangkan! Ramai Anak Muda Malaysia Buat Hubungan S*ks, Meningkat 2 Kali Ganda Sejak 2016
GAYA HIDUP
Wow, siapa sangka sejak 2016 bilangan anak muda Malaysia yang terlibat dalam aktiviti seksual meningkat dua kali ganda!
"Dah Bersedia Tanggung Dosa?" - Teguran Terbuka PU Syed Untuk Aliff Syukri & Baby Shima
GAYA HIDUP
Sekali lagi, usahawan terkenal Aliff Syukri terpalit dengan kontroversi.  Melalui perkongsiannya di Instagram, menunjukkan 'teaser' lagu dan video klip terbarunya bersama penyanyi dangdut terk
"Macam Mana Boleh Lepas?" - Seller Shopee Jual Gambar Anak Kecil Untuk Jadi Bahan Onani
GAYA HIDUP
Zaman sekarang, semua benda boleh diselesaikan di hujung jari. Begitu juga dengan berbelanja!

Pages