Jam Tangan Eksklusif Sempena MotoGP Malaysia 2017

September 29, 2017 - 10:04 AM


Bagi peminat MotoGP pastinya dah tak sabar-sabar untuk menantikan bulan oktober kerana bulan hadapan akan berlangsungnya sukan moto di litar Sepang yang melibatkan ramai pelumba-pelumba yang power dan terkenal.

 

Setiap kali motoGP di adakan pasti tiket akan habis dan litar Sepang akan dibanjiri oleh mereka yang sukakan sukan ini. MotoGP Malaysia 2017 akan berlangsung pada 27 to 29 October 2017 selepas 4 minggu berakhirnya pelumbaan terakhir F1 di bumi Malaysia. 

 

Dengan sambutan yang meriah pastinya event kali ini akan lebih meriah. Kali ini pastinya menjanjikan perlumbaan yang penuh gempak. Pelumba negara juga turut terlibat iaitu Hafizh Syahrin Abdullah yang mewakili Petronas Raceline Malaysia. Manakala Khairul Idham Pawi akan mewakili Idemitsu Honda Team Asia dan Adam Norrodin beraksi untuk SIC Racing. 

 

Paling di tunggu-tunggu semestinya saingan 2 pelumba yang cukup popular iaitu Valentino Rossi dan juga Marc Márquez yang mewakili pasukan masing-masing dalam mengejar kejuaran.

 

--------------

 

Khas buat anda peminat MotoGP boleh dapatkan jam tangan Eksklusif G-Shock sempena MotoGP Malaysia 2017 nanti. Semua design adalah custom made dari pelumba terkenal MotoGP iaitu Valentino Rossi dan juga Marc Márquez. 

 

Jam ekskusif ini di boleh di dapati di Facebook Official Joker Accessories Houses

 

Edisi Marc Márquez 
Edisi Marc Márquez 
Edisi Valentino Rossi
Edisi Valentino Rossi
Lain-lain design.

 

Smart kan? Nanti bila datang tengok MotoGP oktober nanti bolehlah pakai. Tunjuk sikit korang team mana. Hehhe.

 

So apa lagi jom pilih2 design korang suka di Facebook mereka. Pastinya ianya memang stylo habis bila korang pakai. Bukan selalu diorang keluarkan design MotoGP ni. Inilah masanya. Lagi-lagi buat mereka yang obses dengan jam G Shock. 

 

 MATLUMAT LANJUT 

 

Boleh juga LIKE Facebook mereka di bawah untuk update dan lain-lain design G-Shock yang super awesome...

 

Sempena perlumbaan MotoGP yang akan berlangsung Oktober nanti. Pihak Joker Accesories House menawarkan Diskaun 10% dengan setiap pembelian 2 casing G-Shock edisi MotoGP. Tawaran ini hanya sah sehingga 29 Oktober 2017 sahaja dan hanya untuk model VR46 dan MQ93. Dengan syarat kena LIKE Facebook mereka di bawah!!!