Ingatkan Kena Hack, Rupanya Ini Penyebab Instagram Neelofa Jadi Macamtu

November 10, 2017 - 12:56 PM


Satu Malaysia sekarang tengah kecoh pasal baju seksi Mira Filzah, kami pun cuba lah tengok gambar baju yang dimaksudkan. Rupa-rupanya, netizen salah faham. Sebenarnya,yang nampak tu sehelai baju lagi, Cuma tona dia agak terang seakan-akan warna kulit Mira Filzah.

Sebut pasal gambar, semalam kami perasan yang ada beberapa akaun artis macam kena hacked oleh pihak tak bertanggungjawab. Antara yang telibat ialah Elizabeth Tan, Sweet Qismina, Fasha Sandha, Neelofa dan ramai lagilah.

Apa yang jadi ialah, gambar-gambar yang diorang muatnaik ke laman Instagram jadi berterabur! Macam kena edit.

Cuba korang tengok sendiri….

 

Ingatkan Kena Hack! Rupa-rupanya….

Alahai diorang ni, ingatkan akaun kena hacked. Rupa-rupanya, bila baca caption dan tengok gambar penuh… Diorang sengaja buat macam tu!

Semuanya gara-gara nak bagitahu pasal Pocky Day. Ya, Pocky yang biskut jejari Panjang tu. Kalau selalu kita tahu 11.11 mesti akan ada sale besar-besaran dalam talian kan. Tapi, Pocky guna Tarikh yang sama untuk sebarkan keceriaan dengan mengadakan Pocky Day.

Dengan konsep sharing and happiness, Pocky mengadakan sambutan Hari Pocky Malaysia pada 11.11 ni. Diorang jugak ada lancarkan kempen Smile Shuffle, sebab kempen inilah rupanya muka-muka selebriti ter-shuffle macam tu sekali…

Kalau korang nak cuba jugak pun boleh. Pergi ke Smile Shuffle dan lepas tu, bolehlah kongsi gambar korang tu dekat Instagram dan Facebook.

Cuba tengok diorang punya post ni... Korang boleh click gambar diorang dan tengok macam mana cara diorang buat...

Dan agak-agak siapa lagi akan cuba?? Atau korang nak siapa shufflekan muka dia dan sama-sama sebarkan Fun and Happiness dengan Smile anda Shuffle ni...?