[Giveaway @ Rileklah ] Menangi Tiket Ke 2019 MONSTA X World Tour [ We Are Here ]

June 04, 2019 - 11:58 AM


Bakal berlangsung di Stadium Malawati, Shah Alam pada 22 Jun 2019, hari Sabtu, 6 petang, MONSTA X akan kembali ke Malaysia setelah sebelum ini membuat penampilan di Konset K-Wave 3.

Sebulan yang lepas, MONSTA X telah mengumumkan tarikh tour mereka dan hanya Bangkok dan Kuala Lumpur dipilih sebagai lokasi persinggahan World Tour 2019 mereka ini di Asia Tenggara.

Kumpulan ini juga telah melancarkan empat buah album studio penuh, enam EP, satu album kompilasi, satu album video dan 16 single dan k boleh dikatakan esemua album MONSTA X diterima baik oleh peminat mereka di seluruh dunia yang digelar sebagai ‘MONBEBE’.

Kumpulan ini melancarkan EP pertama mereka yang berjudul ‘Trespass’ pada Mei 2015 dan berjaya menduduki tangga kelima dalam Carta Gaon Korea.

Untuk 2019 MONSTA X World Tour ni, dengar-dengar tiket dah banyak yang terjual sebab mereka mula menjual daripada bulan April lagi.

Tapi, untuk korang… Hehe… Macam biasa, kami nak bagi tiket kepada pembaca betuah. Senang je, korang isikan borang dibawah ni… Kalau terpilih, kami akan hubungi. Cuma nak diingatkan, jangan ‘private’ kan post. Kalau tak nampak kami tak boleh nak pilih pemenang.