[GIVEAWAY] Jom Menang Sepasang Tiket Tayangan Pedana Filem 'Death Whisper'

PROMOSI
August 13, 2019 - 01:51 PM


Sebuah lagi filem seram Indonesia bakal memasuki pawagam Malaysia pada 22 Ogos nanti. Hasil karya pengarah Awi Suryadi berjudul Death Whisper ini memaparkan kisah seram kehidupan pelajar sekolah yang membunuh diri akibat di buli dan ia berdasarkan filem seram popular di Korea iaitu Whispering Corridors.

Menurut synopsis, Alex (Annga Aldi) telah tepilih untuk ke Sekolah Menengah Abdi Bangsa dan menurut budaya di sana, pelajar baru akan dibuli bukan sahaja dari segi fizikal tetapi juga mental.

Rutin Alex semenjak memasuki Abdi Bangsa hanyalah dibuli dan Alex juga bertemu teman baiknya Maggie (Amanda Rawles) yang juga merupakan pelajar junior di sekolah berkenaan.

Keadaan sekolah menjadi lebih seram apabila Alex dipaksa untuk melakukan ritual untuk memangil roh dan sejak dari itu, Abdi Bangsa menjadi satu sekolah yang sangat menakutkan, seram dan angker!

Nak tahu kesudahannya, kenalah tonton filem Death Whisper ini di pawagam nanti pada 22 Ogos 2019.

[ Menangi Sepasang Pas Tayangan Pedana Death Whisper ]

Terima kasih kepada TGV Pictures Sdn. Bhd, mereka sudi berkolaborasi dan akan memberikan sepasang pas tayangan perdana untuk menonton filem seram Death Whisper ini seperti di bawah :

Tarikh : 19 Ogos 2019, Isnin

Masa : 9 malam

Hall : 5

Tempat : TGV Cinemas 1 Utama

Seperti biasa, kami mencari 20 orang pemenang untuk diberikan sepasang pas ke tayangan pedana filem Death Whisper ini.

Sila isikan maklumat seperti dibawah; dan pastikan set akaun fb anda ke public supaya kami boleh hubungi atau tag anda di post yang berkenaan.

p/s : pemenang akan dihubungi oleh wakil kami pada hari Ahad malam di facebook.

Sambil - sambil tu, kita layan trailer dulu lah...

Amacam?