Jualan Penghabisan Stok Kelengkapan Rumah di Ga Hing 0% GST

July 18, 2018 - 03:25 PM


Berita baik buat mereka yang sedang mencari barangan kelengkapan rumah. Inilah masa terbaik untuk membelanjakan duit anda di jualan penghabisan stok Ga Hing. Jualan penghabisan stok ini bakal berlansung selama 4 hari bermula pada 26 - 29 Julai 2018. 

Pelbagai barangan rumah di jual dengan harga yang lebih murah dari biasa. Bagi mereka yang tengah bercadang nak renovate rumah atau masuk rumah baru boleh datang ke Ga Hing Sungai Long, Kajang.

Antara barangan yang anda boleh dapatkan di sini adalah water heater, kipas, alatan dapur berjenama, alatan bilik air, sinki dan macam-macam lagilah...

Jom kita tengok antara barang-barang yang menarik di jualan penghabisan stok di Ga Hing kali ini!

Shower set ini hanya bermula dari RM99 sahaja. Cukup murah berbanding harga biasa. Ada bermacam-macam jenis design.

Water heater bersama IM-9EP with pump di tawarkan dengan harga RM530.

Mangkuk tandas, sinki dan juga paip air berjenama Johnson Suisse juga di tawarkan dengan promosi sehingga 60%.

Mangkuk tandas berjenama Orin pula di tawarkan dengan harga RM432 untuk jenis S-Trap 8" manakala jenis One-Piece S-Trap flex connector dengan harga RM677!

Bagi mereka yang mencari set pintu jenis Aluminium Swing Door (CP Panel) harga bermula dari RM5xx. Pintu jenis ini memang kemas dan cantik. Selain itu ada juga Casement Window juga bermula dari harga RM5xx. 

Untuk menjadikan bilik mandi anda sentiasa kemas dan kering, Ga Hing juga menawarkan tempered glass shower screen setebal 10mm. Harga hanya RM3x sahaja. 

Kipas siling dengan pelbagai design juga di tawarkan dengan harga yang berpatutan. 

Untuk menceriakan lagi bilik air anda, Ga Hing juga menawarkan pelbagai alatan dan kelengkapan bilik air seperti kabinet dan mangkuk sinki, Dengan setiap pembelian anda juga akan dapat cermin serta aksesori secara percuma.

Terdpaat 2 jenis mangkuk sinki berjenama Orin dengan harga rendah.,

Peralatan dapur juga ditawarkan sehingga 50% diskaun dan anda berpeluang untuk dapat hadiah percuma seperti coffee maker.

Dapur memasak berjenama Forseti juga di tawarkan dengan harga serendah RM2280 sahaja. Percuma dapur memasak jika tambah lagi RM200.

Dapur jenama Ieka di tawarkan dengan harga RM2,546 dan percuma stockspot serta induction cooker. 

Stok penghabisan kepala paip bermula dari RM50!

Untuk perabut kediaman di tawarkan sehingga 30% + 6% diskaun serta 10% lagi rebate.

My solar di tawarkan dengan harga RM5,xxx dan percuma water filter atau cash voucher. 

Untuk Tile jenis biasa di jual dengan harga RM18.70 untuk saiz 80cm x 80cm manakala jenis Porcelain 60cm x 60cm di jual dengan harga RM5.65. Jenis Wood Serires 15cm x 60cm harga bermula dari RM4.50.

 

Ha bukan itu sahaja, ada banyak lagi barang-barang yang murah-murah di Ga Hing ni. Jom kita tengok peralatan dapur pula.

Cepat sementara stok masih ada. 

Untuk barangan terpilih pihak Ga Hing akan mendermakan sedikit kepada Tabung Harapan untuk setiap pembelian. Ini bertujuan untuk membantu kerajaan baru menyelesaikan hutang negara. Kira sambil membeli anda juga berpeluang untuk menderma kepada negara.

Pada 26 - 29 Julai 2018 di Ga Hing Sungai Long juga akan mengadakan mini game dan hadiah untuk di menangi. Hadiah berupa baucer dan setiap penyertaan pasti akan mendapat baucer.

Jualan tanpa cukai SST (0%)

Satu lagi untuk jualan cuci gudang kali ini juga Ga Hing akan mengenakan tax sebanyak 0%! Jom dapatkan barangan keperluan rumah anda sementara cukai masih lagi 0% lepas ni bila dah di kenakan SST harga barang-brang ini mungkin bertambah. 

Dengan setiap pembelian RM500 ke atas anda layak untuk menerima FREE GIFT tetapi hanya dengan berbelanja RM500 dan keatas ya. 

Jom datang beramai-ramai.

Info Lanjut:

Tarikh: 26 - 29 Julai 2018 (Khamis -  Ahad)

Masa: 9AM- 7:30PM

Tempat: No1, Budiman Business Park, Bandar Sg Long, 43200 Kajang, Selangor. near to Honda showroom & enrich fitness)

Contact: 03-87416423/ 0162033230