Benda Boleh Beli Murah, Buat Apa Bayar Mahal. Jom Serbu One Living, Harga Kaw-Kaw!

PROMOSI
July 15, 2019 - 12:00 PM


Dalam zaman yang serba canggih dan moden kini, kelengkapan elektrik bukan lagi suatu kehendak bahkan ia telah menjadi barang keperluan dalam kehidupan harian kita.

Tapi, yang selalu buat kita runsing mesti pasal harganya, kan? Yela, sekarang ni susah kot nak cari kedai jual barang elektrik yang berkualiti, siap ada jenama tapi harganya masih murah atau mampu milik.

Korang jangan pening-pening kepala dah! Sebab One Living akan buat ‘Super Sale’, bukan setakat separuh harga tapi potongan sehingga 80 peratus tau! Gempak, kan?

'Super Sale' One Living Seri Kembangan ni akan diadakan selama 3 hari bermula 19 hingga 21 Julai 2019 dari pukul 10 pagi hingga 9 malam.

Macam-macam jenis barangan elektrik ada untuk korang pilih! Tapi kalau korang nak jadi antara pembeli awal yang dapat harga kaw-kaw tu, kenalah datang beratur depan kedai seawal pagi biar tak berebut-rebut dengan orang lain dan korang pun dapat shopping dengan aman dan damai. Hehehe….

Nak tahu tak apa yang paling best One Living nak offer korang nanti? Kalau korang dengar ni mesti confirm senyum lebar sampai telinga punya!

One Living Seri Kembangan akan tawarkan harga terendah bagi setiap kategori barangan seperti pengering rambut dan seterika dari harga serendah RM9, cerek jag RM57, mesin basuh automatik 7kg jenama Jepun hanya dari RM499 dan banyak lagi harga istimewa lain.

Kalau korang rasa banyak barang elektrik kat rumah yang dah uzur dan memerlukan ganti, korang pun boleh borong sekaligus di One Living dengan harga promosi besar-besaran tau!

Jangan risau! Semua barang elektrik dekat One Living merupakan barangan berjenama yang berkualiti tinggi!

Bukan tu je tau, malah One Living pun ada buat promosi yang memang tak boleh dibawa bincang. Kalau korang tak percaya tengok semua promosi di bawah ni mengikut kategori barang elektrik yang korang suka.

1) Diskaun 80% Untuk Barangan Elektrik Kecil

2) TV + Sound Bar

3) Pendingin Hawa + Kipas

4) Peti Sejuk + Mesin Basuh

5) Pemanas Air + Hood Hob 

Lagi satu istimewanya One Living Seri Kembangan pun ada buat promosi ‘PWP’ tau iaitu “Purchase With Purchase”!

a) 50% Diskaun Untuk Pembelian Periuk Nasi

Caranya mudah je, korang hanya perlu tukar dengan periuk nasi lama korang atau beli pengisar Tefal BL962 (RM1399) untuk dapatkan periuk nasi Tefal RK8105 hanya dengan separuh harga!

b) Promo PWP

Beli LG 4K Smart TV (model no.: 55UK7500P) dan dapatkan LG Soundbar (SK6) hanya dengan harga RM599, jimat 68% tau!

c) Beli 1 Percuma 2

Haaa..selalu orang offer beli 1 percuma 1 kan tapi dekat One Living Seri Kembangan ni lain sikit ‘Beli 1 Percuma 2’ tau! Hebat, kan?

Kalau beli Steam Iron (GV6840) atau Tefal Steam Iron (GV7830), korang akan dapat 2 hadiah percuma iaitu periuk nasi Tefal yang bernilai RM659 & papan seterika berharga RM469.

d) Promosi Kipas Siling DC (Jenama: Deka, Rubine, Bayu Air, Khind)

Dengan harga serendah RM399 korang boleh dapatkan kipas siling lengkap dengan teknologi motor DC yang jimat tenaga, kurang bunyi dan tinggi kualitinya.

e) Harga Istimewa TV Model Baharu (Jenama: Samsung, Sharp, Sony)

Bukan setakat diskaun dan barangan percuma, One Living Seri Kembangan siap ada peraduan lagi untuk korang menang TEFAL Steam Iron yang bernilai RM319!

Caranya mudah je. Korang ikut langkah di bawah ni!

1: Like Facebook ONE LIVING Sdn Bhd [KLIK SINI UNTUK LIKE]

2: Teka laluan mana yang betul untuk ke ONE LIVING seperti dalam imej.

3: Tulis caption berikut - "Saya akan pergi ke ONE LIVING SUPER SALE! Pada 19-21 JULAI 2019! Waze: One Living Seri Kembangan -09Sk (https://waze.com/ul/hw28318uu1)”

4: Ikuti perkembangan ONE LIVING.

Peraduan Berakhir: 17 JULAI 2019, jam 11:59 malam

Pengumuman Pemenang: 18 JULAI 2019

Korang mesti dah tak sabar nak serbu One Living dan rembat barang elektrik yang dah banyak berkenan di hati, kan? Tapi sebelum nak borong semua tu, pastikan korang kosongkan kereta masing-masing karang mana pula nak sumbat barang shopping tu! Hahaha…

Kalau korang nak tahu One Living ni memang terkenal sebagai pusat untuk kehidupan yang lebih baik kerana mereka merupaka yang terbaik dalam perkhidmatan jualan, membantu pelanggan menyelesaikan masalah secepat mungkin dan pegawainya juga adalah terlatih dalam memberikan rundingan berdasarkan bajet serta keperluan para pengguna.

Jadi korang dah tak perlu risau, hanya tandakan siap-siap tarikh dan waze sahaja One Living Seri Kembangan -09Sk (https://waze.com/ul/hw28318uu1).

ONE LIVING Seri Kembangan – Super Sale!

Tarikh: 19 – 21 JULAI 2019

Masa: 10 PAGI - 9 MALAM

Alamat: 43, Ground Floor, Jalan LP 1A/2, Taman Lestari Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Waze: One Living Seri Kembangan - 09Sk ( https://waze.com/ul/hw28318uu1)

No Tel / Hotline: 03-8943 3652 / 1700-81-8480

 

 

;