Tasha Shilla Bertunang Selepas Dua Bulan Berkenalan

February 24, 2020 - 11:10 AM


SELEPAS dua bulan berkenalan, akhirnya pelakon Tasha Shilla dan pasangan Muhammad Atiq Idris mengikat tali pertunangan pada Ahad. Tasha atau nama sebenar Natasha Sheila Abdul Razak, 33, berkata dia bersetuju menerima lamaran Atiq kerana merasakan jejaka itu adalah cinta sejati yang dicari selama ini.

“Kami rapat sejak Disember tahun lalu dan tak sangka secepat ini kami melangkah ke fasa baharu.

“Bersyukur dipertemukan dengan Atiq dan ini memang jodoh saya, rasa cukup tenang... inilah cinta sejati! “Bakal suami pun nak cepat halalkan hubungan, InsyaAllah majlis pernikahan akan diadakan dalam masa terdekat ini,” katanya kepada mStar. Pasangan ini mengadakan majlis pertunangan secara tertutup yang dihadiri oleh keluarga dan rakan media di Aireka Space, Damansara, Selangor pada Ahad. Sebagai tanda ikatan, ibu kepada Atiq iaitu Rahimah Yeop menyarungkan sebentuk cincin pada jari manis pelakon lem Ratu The Movie ini.

Dalam majlis pertunangan yang berlangsung penuh meriah itu, Tasha turut mendedahkan wajah bakal suaminya itu yang berkerja dalam bidang kewangan di Singapura.

Tambah Atiq, pertemuan awal di sebuah program amal membuka matanya untuk mengenali Tasha dengan lebih rapat lagi. “Saya kenal dia ketika sertai program amal di Masjid Wilayah Kuala Lumpur.

“Meskipun luaran Tasha nampak garang tapi dia baik dan lemah lembut. “Dia juga mementingkan keluarga, suka kanak-kanak dan paling penting menjaga solat,” ujarnya. Ditanya mengenai tarikh mereka merancang untuk mendirikan rumah tangga, Atiq berkata ia akan diadakan dalam masa terdekat.

-mstar