"Dua-Dua Single Kan, Apa Salahnya" - Iqbal Berkenan Dengan Inspektor Sheila

VIRAL
July 04, 2023 - 05:37 PM


Baru-baru ni Inspektor Sheila menawarkan mana-mana lelaki yang ingin jadi suami boleh hubungi dirinya. Ramai yang kenyataan tersebut sebagai gurauan dan ada juga yang ambil serius untuk jadikan Sheila sebagai isteri.

Terbaharu, influencer media sosial, Iqbal Zulkefli memaklumkan terbuka hati untuk mengenali Inspektor Sheila dengan lebih dekat. 

Inspektor Sheila atau nama sebenarnya S.K Sheila Sharon melalui Facebook-nya berkata, dia sedang mencari teman hidup tanpa mengira umur, agama, bangsa dan kerjaya. Dalam hantaran itu beliau menetapkan beberapa syarat untuk golongan lelaki yang berminat menjadi teman hidupnya.

Iqbal melalui satu hantaran di Instagram Story berkata, dia percaya Inspektor Sheila mempunyai jiwa yang lembut dan tidak garang seperti ditonjolkan di dalam media sosial serta yakin yang dirinya mampu lembutkan wanita itu.

"Bak kata Inspektor Sheila "tak kenal maka tak cinta". Netizen pun suka ya usik-usik ni.

"Bolehlah saya pun sunyi boleh dengar ceramah setiap hari. Saya rasa beliau tidak garang seperti kita tengok di media sosial. Kalau betul garang, saya boleh lembutkan Inspektor Sheila" tulis Iqbal di akaun Instagram-nya.

Ramai yang mengusik Iqbal dengan berkata "lagi garang, lagi dia suka" di Story berkenaan dan menganggapnya lelaki yang berani dengan segala risiko jika berumah tangga nanti.

Sebelum ini Iqbal terkenal dengan cubaan untuk mendapatkan hati usahawan kosmetik dan jutawan terkenal, Dato' Vida namun percintaannya itu ditolak oleh empunya badan dan anak-anaknya.

Kini Iqbal sedang mencuba untuk berkenalan dengan Inspektor Sheila pula. Memang berani Iqbal ni. Min tunduk hormat!

Sumber berita : Kosmo!