Datum Jelatek : Pusat Beli-Belah Ikonik Dengan 'Sky Ring Bridge' Bakal Jadi Tarikan Baharu KL

GAYA HIDUP
November 24, 2022 - 11:49 AM


Nama Jelatek kini semakin dikenali dengan adanya pembangunan berorientasikan transit iaitu Datum Jelatek Residensi dan Pusat Beli-Belah Datum Jelatek.

Bakal memulakan operasi pada Sabtu, 26 November ini -- pusat beli-belah Datum Jelatek pasti bakal menjadi satu lagi tarikan buat warga kota yang mahu bersantai dalam suasana berbeza.

Terletak di lokasi strategik dengan kemudahan transit aliran ringan (LRT),  pusat beli-belah Datum Jelatek menawarkan pelbagai jenama serta ruang beli-belah yang cukup selesa.

Pengguna LRT tidak perlu risau hujan mahu pun panas kerana laluan berbumbung disediakan dari LRT Jelatek terus ke pusat beli-belah Datum Jelatek.

Pelbagai barangan keperluan harian, produk berjenama dan medan selera ada di pusat beli-belah Datum Jelatek menjadikan urusan warga kota lebih pantas dan mudah kerana segalanya tersedia di bawah satu bumbung.

Antara jenama besar yang menjadi tumpuan bagi barangan keperluan adalah THE FOOD MERCHANT dan lebih menarik lagi pusat beli-belah Datum Jelatek menerima pengiktirafan Malaysia Book Of Records sebagai pasar raya pertama di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan Troli Valet.

Selain itu pelbagai jenama lain juga bakal menjadi tumpuan antaranya Easytech , Digi, Samsung, SEN Q, Guardian, Healthlane, Nur Shop, Nur Grocer, Loud Speaker, PISB, SACC Premier Hall, Bounce Kids World dan banyak lagi.

Rangkaian jenama restauran makanan segera seperti KFC, A&W, Burger King, 4 Fingers, Pizza Hut, The Chicken Rice Shop dan Kenny Rogers turut memeriahkan selera para pengunjung kelak selain hidangan Ayam Penyet Best dan Mee Tarik China Muslim.

Bagi penggemar kopi pula, pusat beli-belah Datum Jelatek amat memahami selera anda. Jenama seperti Jamaica Coffee, Locca Café, Gigi Coffee, Zus Coffee, Tealive, Mesra Coffee dan Starbucks pasti menjadi pilihan setiap hari.

Datum Jelatek menawarkan 712 unit pangsapuri mewah dengan pelbagai fasiliti  moden serta pusat beli-belah di atas podium setinggi tiga tingkat  siap dibina sepenuhnya pada awal tahun ini yang beroperasi setiap hari dari 10 pagi hingga 10 malam.

Untuk maklumat lanjut layari media di laman Facebook dan Instagram Datum Jelatek Shopping Centre.

Sumber & Kredit Gambar: Malaysia Gazette

Destination: