Sultan Pemurah "Payung" Gift Kayangan Untuk Ryan Bakery! Boleh Buat Duit Kahwin!

GAYA HIDUP
July 26, 2022 - 11:43 AM


Kalau korang kaki TikTok, takkan la korang tak kenal Ryan Bakery! Antara TikTokker yang semakin mendapat tempat di kalangan rakyat Malaysia. Mana tidaknya, sering kongsi video bertemakan nostalgia yang mampu buat kita ketawa terbahak-bahak.

Viral baru-bari ini, sesi live Ryan Bakery di TikTok menjadi perhatian ramai apabila mendapat hadiah luar biasa daripada seorang pengguna pemurah di atas nama "Sultan Pemurah"

Ketika sesi live itu, Ryan menerima gift "Singa" oleh Sultan Pemurah berkali-kali sehingga mengejutkan pemuda itu yang bimbang jika Sultan Pemurah itu tersilap menekan gift mewah berkenaan.

Teruja dengan hadiah istimewa diterimanya, Ryan berkongsikan kegembiraan bersama tunangnya yang secara kebetulan menghubunginya ketika itu. Malah, Ryan berkata wang daripada gift tersebut boleh digunakan untuk majlis perkahwinan mereka nanti.

@nrfarrahhanim #rwyfb ♬ original sound - Nrfarrah

Difahamkan, nilai gift Singa yang diberikan berharga RM1049.90. Agaknya, berapa nilai diterima apabila Ryan berkali-kali menerima gift tersebut ditambah pula dengan Castle Fantasy dan Orang Utan.

Diruangan komen, ada netizen mengatakan Sultan Pemurah berhabis RM30,000 ketika sesi live pada malam untuk. Tidak kurang juga, ada yang mengatakan gift yang diterima itu adalah rezeki kahwin buat pemuda tersebut.

Destination: