Syamsul Yusof Hanya Diam Seribu Bahasa Bila Disoal Siapa Ira Kazar

GAYA HIDUP
July 05, 2022 - 03:29 PM


Di sebalik kejayaan filem terbaru Syamsul Yusof iaitu Mat Kilau, netizen masih tidak lupa akan krisis rumahtangga yang sedang dihadapi beliau. Ramai yang masih tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku dan betulkah dakwaan terdapat gangguan dari orang ketiga iaitu Ira Kazar.

Baru-baru ini, viral di media sosial sesi temubual Pak Nil bersama Syamsul Yusof dalam rancangan β€˜Hard to Heart’ dimana Pak Nil bertanyakan soalan berkaitan dengan kemelut rumah tangga Syamsul dan juga bertanyakan siapa Ira Kazar.

@kaymon_boy Siapa ira kazar bagi anda semua #irakazar #syamsulyusof #puterisarahliyana #curang #sadvibesπŸ₯€ #trending #viralmalaysia ♬ CASABLANCA - Nuha Bahrin & Naufal Azrin

Menerusi video tersebut, Syamsul hanya mampu "kunci mulut". Tindakan Syamsul yang tidak menjawab soalan itu menimbulkan rasa kurang senang dan kecewa dalam kalangan netizen.

@nadqaseh_bb sedih gile jawapan yang dia bagi πŸ˜”#syamsulyusof #irakazar #fyppdong #trendingfyp #trendingtiktokviral ♬ suara asli - 𝐃𝐒𝐝𝐒𝐀 πŸπšπ›π«πžπ πšπ¬

Segelintir netizen berpendapat bahawa tindakan berdiam diri Syamsul sebenarnya adalah β€˜jawapan’ dan sepatutnya Syamsul memberikan jawapan agar tidak menimbulkan spekulasi lain.

Terdahulu, Puteri Sarah telah memfailkan satu tindakan undang-undang dan dua aduan di pejabat agama terhadap Ira Kazar. Harapnya krisis ini berakhir dengan segera dan memuaskan hati semua pihak yang terlibat.

Destination: