Hanis Zalikha di Kecam Natizen Kerana Menginap di Hotel Berharga RM77,000 di Maldives

August 29, 2017 - 09:08 AM


Bagi mereka yang follow instagram Hanis Zalikha, Hairul Azreen dan Yusuff Iskandar mesti tahu bahawa mereka senang bercuti di Maldives sekarang. Gambar-gambar yang cantik dan mempesonakan membuatkan natizen mula berasa cemburu dengan mereka sekeluarga. 

Ramai mula meninggalkan komen komen yang negatif dan berbau dengki akan pasangan selebriti ini. Namun ada juga yang bersikap positif. 

Aku pun tak faham apa natizen ni nak sebenarnya. Ada sahaja yang tak kena. Pergi bercuti pun kena kecam. Pergi Mekah pun kena kecam. Biarlah diorang nak pergi mana pun. Duit diorang. Diorang punya suka lah. Ni sibuk je jadi makcik bawang kata artis tu tak tak reti berjimat lah. Tak bawa family lah. Tak ambil insurance lah. macam-macam.

Kita yang tak mampu ni tengok sahaja lah. Tak perlu nak kutuk maki-maki bagai. Rilek sudah. 

 

Di Maldives, Hanis dan keluarga tinggal di sebuah villa mewah dan eksklusif yang dibina di atas air dan terletak di tengah-tengah laut. Berdasarkan semakan pada laman web tempahan hotel di internet, harga villa yang ditempah oleh Hanis adalah sekitar RM77,000 semalam

Hanis yang berkongsikan gambar-gambar percutian di laman Instagram beliau telah menarik perhatian orang ramai yang rata-ratanya berasa teruja melihat kemewahan villa tersebut

Walau bagaimanapun, memang teruja sangat bila melihat gambargambar percutian Hanis Zalikha dan keluarga di Maldives. Selain daripada air lautnya yang jernih, kemewahan villa tersebut memang sangat mengujakan.

Rajin betul Natizen menyiasat harga hotel ni.
Destination: