"Saya Tak Mahu Tegakkan Benang Yang Basah" - Danial Zaini Jawab Isu Restoran, Tapi Netizen Pulak Rasa Bengang?

MAKAN
February 16, 2023 - 02:36 PM


Kecoh di  platform Twitter  mengenai restoran milik Danial Zaini, Paku & Pontianak di mana seorang pelanggan meluahkan rasa kekecewaannya tentang servis dan kualiti makanan restoran selebriti tersebut.

Danial menerusi bebenang tersebut membuat permohonan maaf secara terbuka kepada pelanggan tersebut dan mengakui kelemahan yang berlaku daripada pihaknya.

Bagaimanapun kata Danial dia memohon agar pihak lain tidak mengambil kesempatan dengan menyebarkan berita palsu dan fitnah.

Katanya lagi, dia juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan saman terhadap mereka yang mengeluarkan kenyataan berunsur fitnah.

Namun, Danial juga berkongsi di bebenangnya mendakwa pelanggan tersebut memaki perkerjanya di khalayak ramai. Danial menegaskan dia tidak mahu menegakkan benang yang basah, namun netizen berpendapat dia tidak sepatutnya cuba mengalihkan isu kepada reaksi pelanggan yang terpaksa menunggu hampir dua jam untuk makanan.

Danial mengakui kelemahan dan kesilapan dari pihaknya, namun menegaskan pelanggan sepatutnya membuat aduan di saluran yang betul.

 

Destination: