Keputusan Perlawanan Champions League – Perlawanan Pertama Kumpulan A, B, C dan D

September 19, 2018 - 10:46 AM


4 Kumpulan memulakan kempen Champions League musim 2018/19 malam tadi dan hari ini 8 lagi perlawanan akan berlangsung untuk kumpulan D, E, F dan G.

Banyak perkara menarik yang berlaku dalam saingam malam semalam dan yang menjadi sebutan semestinya jaringan hat trick Lionel Messi menentang PSV, dan kekalahan pasukan pilihan pundit iaitu PSG kepada Liverpool.

Perlawanan-perlawanan malam semalam menyaksikan sebanyak 21 gol telah dijaringkan dan hanya 2 perlawanan berkesudahan dengan seri.

Keputusan Perlawanan Pertama Peringkat Kumpulan : - A, B, C dan D.

Untuk perlawanan hari ini, dua perlawanan akan bermula jan 12.55 pagi waktu Malaysia, manakala 6 perlawanan lagi bermula jam 3 pagi.

Kalau dikira status pasukan, dan atas kertas perlawanan tumpuan mestilah antara Real Madrid melawan AS Roma. Selain itu, pertemuan antara Juventus dan Valencia jugak dijangkan menarik.

Kalau nak tengok pasukan dari EPL pulak, kita boleh lah tengok City bertemu Lyon. Ataupun peminat Man United semestinya nak tengok perlawanan menentang Young Boys. Ini pun boleh dikatakan menarik sebab prestasi Man United sekarang ni tak menentu.

Apa-apa pun, ini jadual perlawanan Champions League 20/9/2018 waktu Malaysia

 

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video