Jom Naik Cruise Di Putrajaya, Boleh Bawak Anak Kecil Cuti Sekolah Nanti

TIPS TRAVEL
December 08, 2021 - 12:27 AM


Putrajaya merupakan antara bandar tercantik di Malaysia dan sering menjadi tumpuan pelancong dari serata Malaysia. Terdapat banyak aktiviti menarik yang sesuai untuk pelbagai umur yang tentu akan memberikan kenangan manis semasa korang berada di sana. 

Datang ke sini, tentu korang akan perasan banyak keluarga berpicnic, pasangan berdating dan orang-orang berjoging. Banyak juga keluarga yang membawa anak bini mereka untuk meluangkan masa di sini. Maka tidak hairan lah kenapa Putrajaya terkenal sebagai tempat tumpuan orang ramai untuk dikunjungi. 

Tahukah korang, antara aktiviti yang wajib korang cuba sepanjang berada di sini adalah menaiki cruise tasik Putrajaya. Bagi korang yang ingin merasai pengalaman menaiki cruise sambil pusing di sekitar bandar ini, inilah dia pilihan terbaik yang pasti korang tidak akan menyesal. 

Kini korang tidak perlu lagi bersusah payah untuk beratur membeli tiket atau pening di mana mahu membelinya kerana ianya boleh di beli di Shopee. Tiket serendah RM17 untuk kids, RM25 adult. Review dari customer setakat ni semua memuaskan. Seller peramah, servis cepat, harga pun lebih murah dari kaunter. 

Diorang  siap call untuk pastikan dapat naik ikut masa yg ditetapkan

Beli sini. Klik 🛒 : https://shp.ee/pagcfdt

Destination: