Promosi Sky Mirror Di Kuala Selangor, Jom Datang Ke Sini

TIPS TRAVEL
December 09, 2021 - 03:40 PM


Korang tahu tak ada satu tempat menarik di Kuala Selangor yang sangat lawa untuk korang bergambar. Sky Mirror terkenal di kalangan pelancong kerana setibanya di sana, korang akan perasan yang lautnya seumpama cermin. Tentu seronok kan dapat tengok pantulan sendiri di atas air lebih-lebih lagi jika membawa anak-anak kecil. 

Kalau nak datang beramai-ramai dengan kawan atau family yang besar juga pon boleh. Di sini terdapat banyak lagi tarikan lain yang korang boleh try. Bercakap tentang harga, korang tidak perlu risau, ini kerana mereka tengah ada harga promosi yang sangat berbaloi. 

Tiada siapa sangka ‘Pulau Misteri’ ini seolah-olah penemuan baru sebagai pelancongan menarik di Kuala Selangor. Pulau di tengah-tengah laut yang muncul di pagi hari dan hilang sehabisnya senja. Tempat ini juga terletak kira-kira 15 minit perjalanan dari Kampung Sasaran, Kuala Selangor tetapi ianya bukan di darat sebaliknya korang perlu naik boat untuk ke sana.

Ade macam2 pakej korang boleh pilih. Ade Sky Mirror Tour, Eagle Tour, FireFly Tour, Blue Tears Tour

Beli je di shopee. Klik: https://shp.ee/dsz25yf

 

Destination: