Tempat Paling Berbaloi Bercuti Bersama Keluarga Di Kedah

TIPS TRAVEL
November 22, 2021 - 08:15 PM


Kalau sebut tentang negeri Kedah, tentu kita akan teringat akan banyak tempat yang menarik. Negeri Kedah mempunyai keistimewaannya yang tersendiri maka tidak hairan lah kedah juga menjadi tempat tumpuan para pelancong dari serata dunia. Berita baik kepada korang yang gemar bercamping, tentu korang sudah bosan bercamping di tempat yang sama atau ingin merasai pengalaman baru bercamping di Kedah.

D'Puncak Beris Resort, Sik Kedah merupakan sebuah destinasi terbaik untuk sesiapa yang berminat bercamping. Hal ini kerana di sini korang boleh berkelah, bercamping, kalau korang nak sewa chalet pon boleh. Harga untuk masuk ke sini hanyalah RM 10 untuk satu kepala. Mari kita lihat gambar suasana di tempat tersebut

.

Tempat ini teramatlah sesuai untuk korang lari dari kesibukan kota. Tempat ini tentu membuatkan korang tenang dan sesuai untuk korang spend masa dengan family bersama-sama. Kenapa kami syorkan tempat ini kepada anda ? Tentu sekali kami nak berikan yang terbaik buat korang dan keluarga tersayang kerana di tempat ini terdapat pelbagai aktivit yang boleh dilakukan dan korang pasti tidak akan bosan.

Di tempat ini korang Boleh bercamping, berkayak, berkuda, naik rakit, berbbq, memancing, mandi kolam, dan pelbagai lagi lahh. Kalau korang masih cakap korang bosan, korang boleh menikmati kecantikan Tasik Beris yang terdapat di situ. Berbaloi dengan wang yang korang laburkan jika dapat bercuti ke tempat sebegini.

Jika berminat, hubungi nombor berikut : www.wasap.my/+60134290084

Destination: